Ubytování ve městě Marina Porto

Město Marina Porto se nachází v regionu Apulie ve státě Itálie. Celkově ve městě Marina Porto nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Marina Porto

Villetta Vallonea
Villetta Vallonea

10 / 10 (2 hodnocení)

Villetta Vallonea se nachází v přístavu Porto a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Ubytování je vzdálené 14 km od přístavu Marina di Pescoluse a nabízí neplacené soukromé parkoviště.

Casa La Quercia
Casa La Quercia

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa La Quercia se nachází v přístavu Porto, pouhých 12 km od jeskyně Grotta Zinzulusa, a nabízí sdílený lounge, terasu a sdílenou kuchyň. Tento prázdninový dům nabízí klimatizované ubytování s balkonem.

Villa del Sole
Villa del Sole

9,3 / 10 (9 hodnocení)

Villa del Sole se nachází v přístavu Porto, 12 km od jeskyně Grotta Zinzulusa a 32 km od hradu Castello di Otranto.

Villa Atjas Tricase Porto
Villa Atjas Tricase Porto

8,7 / 10 (15 hodnocení)

Villa Atjas Tricase Porto se nachází v přístavu Porto a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Metrangolo
Villa Metrangolo

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Villa Metrangolo se nachází v přístavu Porto, 12 km od jeskyně Grotta Zinzulusa, 32 km od hradu Castello di Otranto a 34 km od přístavu Otranto, a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a terasu. Tato vila se nachází 48 km od vlakového nádraží Gallipoli a 49 km od hradu Castello di Gallipoli.

Casa vista mare roccia vasca idromassaggio m249
Casa vista mare roccia vasca idromassaggio m249

Casa vista mare roccia vasca idromassaggio m249 se nachází v přístavu Porto, 32 km od hradu Castello di Otranto a 33 km od přístavu Otranto Porto, a nabízí terasu a klimatizaci. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Iride
Casa Iride

Casa Iride se nachází v přístavu Porto, 11 km od jeskyně Grotta Zinzulusa a 31 km od hradu Castello di Otranto, a nabízí klimatizaci. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.