Ubytování ve městě Luserna San Giovanni

Město Luserna San Giovanni se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Luserna San Giovanni nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Luserna San Giovanni

Garola Coccodè 2
Garola Coccodè 2

10 / 10 (1 hodnocení)

Garola Coccodè 2 se nachází v obci Luserna San Giovanni, 33 km od hradu Castello della Manta a 47 km od Polytechnické univerzity v Turíně. Nabízí ubytování se zahradou a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 48 km od turínské výstaviště, 48 km od stanice metra Lingotto a 49 km od stanice metra Porta Susa. Hotel je nekuřácký a leží 49 km od vlakového nádraží Porta Nuova.

Garola Coccodè
Garola Coccodè

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Garola Coccodè se nachází v obci Luserna San Giovanni, pouhých 33 km od hradu Castello della Manta, a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň.

La Marmotta
La Marmotta

8,9 / 10 (23 hodnocení)

La Marmotta se nachází v obci Luserna San Giovanni, 35 km od hradu Castello della Manta a 49 km od turínské Polytechnické univerzity, a nabízí bezplatné Wi-Fi a zahradu. Sídlí v budově z 15. století, 50 km od turínské výstaviště a stanice metra Lingotto. Penzion má rodinné pokoje.