Ubytování ve městě Lubriano

Město Lubriano se nachází v regionu Lazio ve státě Itálie. Celkově ve městě Lubriano nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lubriano

Le Calanque La Terrazza su Civita
Le Calanque La Terrazza su Civita

9,8 / 10 (159 hodnocení)

Le Calanque La Terrazza su Civita se nachází v Lubrianu, 19 km od katedrály Duomo Orvieto a 2 km od Civita di Bagnoregio. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Villa Lante je vzdálená 31 km a má bankomat.

Bed And Breakfast Dopo Il Settimo Cielo
Bed And Breakfast Dopo Il Settimo Cielo

9,7 / 10 (59 hodnocení)

Bed and breakfast Dopo Il Settimo Cielo se nachází v Lubrianu. Nabízí bezplatné Wi-Fi a rustikální pokoje.

L'antico Molino
L'antico Molino

9,5 / 10 (125 hodnocení)

L'antico Molino se nachází 19 km od katedrály Duomo Orvieto a nabízí sdílený lounge, zahradu a pokojovou službu. Tento bed and breakfast nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Honeymoon Cottage
Honeymoon Cottage

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Honeymoon Cottage se nachází v Lubrianu v regionu Lazio a nabízí terasu a výhled na bazén. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

La Grotta Su Civita
La Grotta Su Civita

9,4 / 10 (107 hodnocení)

La Grotta Su Civita se nachází v Lubrianu, 19 km od katedrály Duomo Orvieto a 1,8 km od Civita di Bagnoregio. Nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu a klimatizaci. Vila Lante je vzdálená 31 km a park Bomarzo - The Monster Park 34 km.

Locazione turistica nel verde Civita di Bagnoregio
Locazione turistica nel verde Civita di Bagnoregio

9,2 / 10 (25 hodnocení)

Locazione turistica nel verde Civita di Bagnoregio nabízí ubytování s výhledem na hory v Lubrianu, 17 km od katedrály Duomo Orvieto a 4,7 km od Civita di Bagnoregio. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Agriturismo Buriano
Agriturismo Buriano

9 / 10 (67 hodnocení)

Agriturismo Buriano se nachází uprostřed krajiny Lazia a nabízí bezplatný venkovní bazén a zahradu s grilem. Nabízí bezplatné Wi-Fi a ubytování v rustikálním stylu s balkonem nebo terasou.