Ubytování ve městě Longostagno

Město Longostagno se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Longostagno nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Longostagno

Hause Maiblume
Hause Maiblume

10 / 10 (2 hodnocení)

Hause Maiblume se nachází v Longostagnu, 28 km od vlakového nádraží Bressanone a 30 km od katedrály. Nabízí terasu a výhled na hory. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Unten
Apartment Unten

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Unten se nachází v Longostagnu a nabízí ubytování s terasou. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Haidgerberhof - apartments & homemade food
Haidgerberhof - apartments & homemade food

9,6 / 10 (29 hodnocení)

Haidgerberhof - apartments & home food se nachází 26 km od vlakového nádraží Bressanone a nabízí ubytování, restauraci, bar, zahradu a gril.

Oberschlichterhof
Oberschlichterhof

9,6 / 10 (22 hodnocení)

Oberschlichterhof je fungující farma se zvířaty nacházející se na klidném místě ve vesnici Longostagno, 10 km od vesnice Collablo. Kolem farmy vedou turistické trasy a stezky pro horská kola.

Gasthaus Bad Siess
Gasthaus Bad Siess

9,1 / 10 (47 hodnocení)

Gasthof Bad Siess se nachází v nadmořské výšce 1450 metrů a nabízí panoramatický výhled na hory Latemar a Schlern. Tento rodinný hotel má zahradu o rozloze 500 m2 s dětskou zoo a koňskou stájí. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Köbl Hof
Köbl Hof

8,9 / 10 (41 hodnocení)

Köbl Hof se nachází v Longostagnu v regionu Trentino Alto Adige a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Vorderschöneck 1
Vorderschöneck 1

Vorderschöneck 1 se nachází v Longostagnu a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nachází se 24 km od vlakového nádraží Bressanone a nabízí zahradu a bezplatné parkování.