Ubytování ve městě Londa

Město Londa se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Londa nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Londa

Villa Caiano
Villa Caiano

10 / 10 (3 hodnocení)

Villa Caiano se nachází v Londě, 29 km od nákupního centra The Mall Luxury Outlet a 38 km od náměstí Piazza della Signoria. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s venkovním bazénem.

Beautiful home in Londa with 2 Bedrooms
Beautiful home in Londa with 2 Bedrooms

10 / 10 (1 hodnocení)

Krásný dům v Londě se 2 ložnicemi se nachází v Londě.39 km od Prata.Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Country Residence Turicchi
Country Residence Turicchi

9,6 / 10 (50 hodnocení)

Appartamento Turicchi se nachází v Sandetole, 25 km od Florencie a nabízí bezplatné Wi-Fi a gril. Prato leží 35 km daleko. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

PiancasaleMia
PiancasaleMia

9 / 10 (1 hodnocení)

PiancasaleMia se nachází v Londě a nabízí zahradu, celoroční venkovní bazén a výhled do zahrady. 39 km od Prata. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Casa dell'astrofilo
Casa dell'astrofilo

8,9 / 10 (66 hodnocení)

Casa dell'astrofilo se nachází v Londě a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nabízí výhled na hory a je vzdálený 28 km od nákupního centra The Mall Luxury Outlet a 37 km od náměstí Piazza della Signoria.

Agriturismo Casapasserini
Agriturismo Casapasserini

7,7 / 10 (133 hodnocení)

Agriturismo Casapasserini se nachází 10 km od obce Londa v Toskánsku, kde najdete různé restaurace a supermarkety, a 35 km od závodního okruhu Mugello. Na místě je gril, venkovní bazén a soukromé neplacené parkoviště. Můžete se zde ubytovat s domácími mazlíčky.

Villa Morelli Dimora Storica
Villa Morelli Dimora Storica

7,6 / 10 (63 hodnocení)

Villa Morelli Dimora Storica se nachází v Londě a nabízí restauraci, bar, zahradu a terasu. Hotel má rodinné pokoje.

Villa Luciano Londa
Villa Luciano Londa

6 / 10 (32 hodnocení)

Villa Luciano Londa se nachází v Londě a nabízí restauraci, sezónní venkovní bazén a terasu. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Amazing home in Londa with WiFi and 3 Bedrooms
Amazing home in Londa with WiFi and 3 Bedrooms

Amazing home in Londa se nachází v Londýně, pouhých 38 km od nákupního centra The Mall Luxury Outlet, a nabízí ubytování s výhledem na hory, podporuje Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.Tento prázdninový dům je vzdálený 47 km od náměstí Piazzale Michelangelo a galerie Uffizi.