Ubytování ve městě Giannella

Město Giannella se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Giannella nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Giannella

casa Penélope fronte spiaggia parcheggio 2 camere
casa Penélope fronte spiaggia parcheggio 2 camere

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa Penélope fronte spiaggia parcheggio 2 camere se nachází u pláže v Giannelle, 4,9 km od Monte Argentario a 23 km od parku Uccellina. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž Giannella je vzdálená 400 metrů a Spiaggia della Bionda 2,7 km.

Il Tombolo
Il Tombolo

8,7 / 10 (29 hodnocení)

Il Tombolo se nachází v obci Giannella v Toskánsku, nedaleko pláže Giannella, a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Il Lido
Il Lido

8 / 10 (240 hodnocení)

Il Lido se nachází na pláži Giannella a nabízí bezplatné parkování. Je obklopen borovým lesem a leží 12 km severně od Orbetella.

Villaflair - Gianella Beach Cottage
Villaflair - Gianella Beach Cottage

Villaflair - Gianella Beach Cottage se nachází v Giannelle, pouhých 50 metrů od pláže Giannella, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi.

Holiday Home Giannella
Holiday Home Giannella

7 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Giannella se nachází v obci Giannella, pouhých 300 metrů od pláže Giannella, a nabízí zahradu, gril a nepřetržitě otevřenou recepci. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 2,9 km od blond pláže.

Casa Giannella, a due passi dal mare
Casa Giannella, a due passi dal mare

Casa Giannella, a due passi dal mare se nachází v Giannelle, 400 metrů od pláže Giannella, 7 km od Monte Argentario a 21 km od parku Uccellina. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Argentario
Villa Argentario

6,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Argentario se nachází v obci Giannella, pouhých 100 metrů od pláže Giannella, a nabízí zahradu, gril a nepřetržitě otevřenou recepci. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Locazione Turistica Villa Lara
Locazione Turistica Villa Lara

5 / 10 (2 hodnocení)

Locazione Turistica Villa Lara nabízí ubytování s výhledem na moře v obci Giannella, 1,3 km od Spiaggia della Bionda a 2,3 km od pláže Giannella. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.