Ubytování ve městě Farra

Město Farra se nachází v regionu Benátsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Farra nabízíme 14 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Farra

Vinai UNO
Vinai UNO

9,9 / 10 (113 hodnocení)

Vinai UNO se nachází ve Farra di Soligo, 38 km od hlavního nádraží Treviso a 29 km od PalaVerde. Nabízí zahradu a výhled do zahrady. 20 km od Zoppas Areny. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

beb - casa vacanze San Gallo
beb - casa vacanze San Gallo

9,8 / 10 (42 hodnocení)

Beb - casa vacanze San Gallo se nachází ve Farra di Soligo, 17 km od Zoppas Areny, 35 km od hlavního nádraží Treviso a 48 km od Pordenone Fiere. Nabízí zahradu a gril. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření.

Gina & Jeto
Gina & Jeto

9,5 / 10 (73 hodnocení)

Gina & Jeto se nachází ve Farra di Soligo, 16 km od arény Zoppas a 34 km od hlavního nádraží v Trevisu. Nabízí zahradu a klimatizaci. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi.

da Meri tra le colline del prosecco DOCG locazione turistica
da Meri tra le colline del prosecco DOCG locazione turistica

9,5 / 10 (55 hodnocení)

Da Meri tra le colline del prosecco DOCG locazione turistica se nachází ve Farra di Soligo, 22 km od Zoppas Areny, a nabízí ubytování s barem, bezplatným soukromým parkovištěm, sdíleným lounge a zahradou. Nabízí nepřetržitě otevřenou recepci, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. 36 km od stadionu Stadio Comunale di Monigo a Ca' dei Carraresi.

Rustico Costa D'oro
Rustico Costa D'oro

9,5 / 10 (10 hodnocení)

Rustico Costa D'oro se nachází ve Farra di Soligo v Benátsku a nabízí terasu a výhled do zahrady. 47 km od San Martino di Castrozza. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Locanda La Candola
Locanda La Candola

9,4 / 10 (91 hodnocení)

Locanda La Candola se nachází ve Farra di Soligo, 18 km od arény Zoppas, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, sezónní venkovní bazén a bar. Všechny pokoje v tomto 3hvězdičkovém hotelu mají výhled do zahrady, přístup do zahrady a na terasu. Hosté mohou využívat vířivku nebo se kochat výhledem na město.

Le Vigne di Annalisa Sweet Relax Rooms in Unesco Prosecco D.o.c.g.
Le Vigne di Annalisa Sweet Relax Rooms in Unesco Prosecco D.o.c.g.

9,4 / 10 (47 hodnocení)

Le Vigne di Annalisa Sweet Relax Rooms v Unesco Prosecco D.Ó.C.g se nachází ve Farra di Soligo, 21 km od Zoppas Areny a 39 km od hlavního nádraží Treviso.Má zahradu a klimatizaci.K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Green Nest
Green Nest

9,4 / 10 (20 hodnocení)

Green Nest se nachází ve Farra di Soligo, 38 km od hlavního nádraží Treviso, 29 km od PalaVerde a 36 km od Ca' dei Carraresi. 20 km od Zoppas Areny. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Relais Poggio Pagnan
Relais Poggio Pagnan

9,2 / 10 (13 hodnocení)

Relais Poggio Pagnan se nachází ve Farře, 40 km od arény Zoppas, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm a terasou. Penzion má rodinné pokoje.

Agriturismo Villa Panigai
Agriturismo Villa Panigai

9 / 10 (173 hodnocení)

Agriturismo Villa Panigai sídlí ve staré vile a nabízí elegantní pokoje s bezplatným Wi-Fi.

Casa di Caio tra le colline del Prosecco
Casa di Caio tra le colline del Prosecco

9 / 10 (23 hodnocení)

Casa di Caio tra le colline del Prosecco se nachází ve Farra di Soligo, 40 km od hlavního nádraží Treviso, 31 km od PalaVerde a 36 km od stadionu Stadio Comunale di Monigo. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Le Vigne del Gallo
Le Vigne del Gallo

9 / 10 (7 hodnocení)

Le Vigne del Gallo se nachází ve Farra di Soligo, 31 km od PalaVerde a 37 km od Ca' dei Carraresi, a nabízí výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Zoppas Arena je vzdálená 21 km a na hlavní nádraží Treviso je to 39 km.

Locanda Ai Archi
Locanda Ai Archi

8,8 / 10 (140 hodnocení)

Locanda Ai Archi stojí hned za centrem města Farra Di Soligo a sídlí ve druhém patře budovy ze 17. století. Má 40m² terasu, kde se za hezkého počasí podává snídaně formou bufetu.

B&B da Guerrino
B&B da Guerrino

8,2 / 10 (294 hodnocení)

B&B da Guerrino se nachází 38 km od arény Zoppas a nabízí bar, sdílený lounge a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento bed and breakfast poskytuje bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.