Ubytování ve městě Cossignano

Město Cossignano se nachází v regionu Marche ve státě Itálie. Celkově ve městě Cossignano nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cossignano

Palazzo Fassitelli
Palazzo Fassitelli

10 / 10 (2 hodnocení)

Palazzo Fassitelli sídlí v budově z 18. století s původními freskami v jídelně ve středověké vesnici Cossignano, 400 metrů nad mořem. Nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a panoramatický výhled na moře.

Residenza delle Grazie
Residenza delle Grazie

9,7 / 10 (18 hodnocení)

Residenza delle Grazie se nachází v Cossignanu v regionu Marche, 15 km od San Benedetto del Tronto a nabízí sezónní venkovní bazén. Tento bed and breakfast má gril, terasu, restauraci a bar. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště.

casa del sole
casa del sole

Casa del sole se nachází v Cossignanu, 22 km od stadionu Riviera delle Palme a 31 km od stadionu Cino e Lillo Del Duca. Nabízí terasu a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Náměstí Piazza del Popolo je vzdálené 33 km a San Benedetto del Tronto 20 km.

Casa Ricci
Casa Ricci

Casa Ricci se nachází v Cossignanu a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 16 km od Grottammare. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Relais Tenuta Santori
Relais Tenuta Santori

Relais Tenuta Santori se nachází v Cossignanu a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 42 km od města Roseto degli Abruzzi a hosté mohou využívat soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.