Ubytování ve městě Corsico

Město Corsico se nachází v regionu Lombardie ve státě Itálie. Celkově ve městě Corsico nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Corsico

B&B Prestige
B&B Prestige

9,6 / 10 (29 hodnocení)

B&B Prestige se nachází v Corsicu, 4,9 km od muzea MUDEC a 5,7 km od stadionu San Siro. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a sdíleným salonkem. Nachází se 6,2 km od Darsena a nabízí bankomat.

Alice sweet home
Alice sweet home

9 / 10 (49 hodnocení)

Alice sweet home se nachází v Corsicu, 5,1 km od muzea MUDEC a 5,8 km od stadionu San Siro. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také balkon.

CozyCo
CozyCo

8,7 / 10 (46 hodnocení)

CozyCo se nachází v Corsicu, 5 km od muzea MUDEC a 5,8 km od stadionu San Siro. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 6,5 km od Poslední večeře a 6,7 km od čtvrti CityLife.

Le Residenze Della Poetessa
Le Residenze Della Poetessa

8,4 / 10 (46 hodnocení)

Le Residenze Della Poetessa nabízí ubytování s možností vlastního stravování v Corsicu, 8 km od Milána.

La Corte sul Naviglio
La Corte sul Naviglio

8,4 / 10 (18 hodnocení)

La Corte sul Naviglio se nachází v Corsicu, 6,2 km od fóra Assago, 7,2 km od Darsena a 7,7 km od stadionu San Siro. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Along the Canal smart flat Naviglio - 4 people
Along the Canal smart flat Naviglio - 4 people

7 / 10 (38 hodnocení)

Along the Canal smart flat Naviglio - 4 people se nachází v Corsicu, 6,2 km od muzea MUDEC a 7,8 km od stadionu San Siro, a nabízí klimatizaci. 5,5 km od fóra Forum Assago. Nabízí bezplatné Wi-Fi a nepřetržitě otevřenou recepci.

Design Canal Apartment
Design Canal Apartment

6,4 / 10 (14 hodnocení)

Design Canal Apartment se nachází v Corsicu, 5,9 km od muzea MUDEC a 6,1 km od fóra Assago. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Tento apartmán se nachází 8,1 km od kostela Santa Maria delle Grazie a 8,2 km od Poslední večeře.