Ubytování ve městě Conco

Město Conco se nachází v regionu Benátsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Conco nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Conco

La casa di Beppe
La casa di Beppe

10 / 10 (1 hodnocení)

La casa di Beppe se nachází ve městě Conco, pouhých 38 km od hlavního nádraží Vicenza, a nabízí sdílený lounge, gril a sdílenou kuchyň. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

Antico Borgo Brunelli
Antico Borgo Brunelli

9,6 / 10 (55 hodnocení)

Antico Borgo Brunelli se nachází v Concu, 38 km od hlavního nádraží Vicenza a 41 km od výstaviště Fiera di Vicenza. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Nabízí rodinné pokoje a terasu. Personál turistických informací vám poskytne informace o okolí.

Appartamento da Cristina
Appartamento da Cristina

9,2 / 10 (113 hodnocení)

Appartamento da Cristina se nachází v Concu, 37 km od hlavního nádraží Vicenza a 39 km od výstaviště Fiera di Vicenza. Nabízí zahradu a výhled na hory. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Barchessa Rossetti
Barchessa Rossetti

9,2 / 10 (29 hodnocení)

Barchessa Rossetti se nachází v obci Concordia Sagittaria, 21 km od archeologického mořského muzea Caorle. Nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Ca dei Ciossi
Ca dei Ciossi

8,6 / 10 (37 hodnocení)

Ca dei Ciossi se nachází v Concordia Sagittaria a nabízí zahradu. Nabízí rodinné pokoje a sluneční terasu. K dispozici je gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.