Ubytování ve městě Conca Specchiulla

Město Conca Specchiulla se nachází v regionu Apulie ve státě Itálie. Celkově ve městě Conca Specchiulla nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Conca Specchiulla

Casa Azzurra
Casa Azzurra

8,6 / 10 (8 hodnocení)

Casa Azzurra se nachází v Conca Specchiulla a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Bilocale10 - Frassanito
Bilocale10 - Frassanito

Bilocale10 - Frassanito se nachází v Conca Specchiulla, 1 km od pláže San Giorgio a 1,9 km od pláže Alimini, a nabízí zahradu a výhled do zahrady. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 800 metrů od pláže Frassanito a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Appartamento Conca Specchiulla Otranto
Appartamento Conca Specchiulla Otranto

6,5 / 10 (4 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Conca Specchiulla, 1,6 km od pláže San Giorgio a 1,9 km od pláže Torre Sant'Andrea. Appartamento Conca Specchiulla Otranto nabízí terasu a klimatizaci. Ubytování je vzdálené 30 km od náměstí Piazza Mazzini a 31 km od náměstí Sant' Oronzo.

Monolocale5 Esterno - Frassanito
Monolocale5 Esterno - Frassanito

Monolocale5 Esterno - Frassanito se nachází v Conca Specchiulla, nedaleko pláže San Giorgio a 1,9 km od pláže Alimini. Nabízí terasu s výhledem do zahrady, zahradu a gril. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 800 metrů od pláže Frassanito a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Bilocale1 Esterno - Frassanito
Bilocale1 Esterno - Frassanito

Bilocale1 Esterno - Frassanito se nachází v Conca Specchiulla, 1 km od pláže San Giorgio a 1,9 km od pláže Alimini, a nabízí zahradu a výhled do zahrady. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 800 metrů od pláže Frassanito a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.