Ubytování ve městě Ciardes

Město Ciardes se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Ciardes nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ciardes

Pixnerhof - Topaz
Pixnerhof - Topaz

9,5 / 10 (8 hodnocení)

Pixnerhof - Topaz se nachází v Ciardes, 21 km od hlavního vlakového nádraží a 22 km od divadla Merano. Nabízí zahradu a výhled do zahrady. Nabízí balkon, stolní tenis, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Waalhof Ferienwohnung Golden
Waalhof Ferienwohnung Golden

Waalhof Ferienwohnung Golden se nachází v Ciardes v regionu Trentino Alto Adige a nabízí terasu a výhled do zahrady. Ubytování je vzdálené 36 km od Bolzana a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Kesslwirt
Kesslwirt

8,9 / 10 (231 hodnocení)

Kesslwirt se nachází v Ciardes, 19 km od hlavního vlakového nádraží. Nabízí restauraci, bezplatné parkování, bar a terasu. Nabízí rodinné pokoje a dětské hřiště. Všechny pokoje mají balkon.

Residence Simone
Residence Simone

8,8 / 10 (35 hodnocení)

Residence Simone se nachází v Ciardes, 19 km od hlavního vlakového nádraží a 20 km od divadla Merano. Nabízí sdílený lounge a výhled na řeku. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Pixnerhof Chalet Natyra
Pixnerhof Chalet Natyra

Pixnerhof Chalet Natyra se nachází asi 21 km od hlavního vlakového nádraží a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem do zahrady. Nabízí terasu, stolní tenis, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Pixnerhof - Ferienwohnung Gala
Pixnerhof - Ferienwohnung Gala

Pixnerhof - Ferienwohnung Gala se nachází v Ciardes, 21 km od hlavního vlakového nádraží a 22 km od divadla Merano. Nabízí zahradu a výhled do zahrady. Nabízí balkon, stolní tenis, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Pixnerhof - Ferienwohnung Golden
Pixnerhof - Ferienwohnung Golden

Pixnerhof - Ferienwohnung Golden se nachází v Ciardes, 21 km od hlavního vlakového nádraží a 22 km od divadla Merano. Nabízí zahradu a výhled do zahrady. Nabízí balkon, stolní tenis, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Waalhof Ferienwohnung Gala
Waalhof Ferienwohnung Gala

Walhof Ferienwohnung Gala se nachází v Ciardes v regionu Trentino Alto Adige a má terasu a výhled do zahrady.Nachází se 21 km od hlavního vlakového nádraží a nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.