Ubytování ve městě Casale la Cogna

Město Casale la Cogna se nachází v regionu Lazio ve státě Itálie. Celkově ve městě Casale la Cogna nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Casale la Cogna

Roxy Bellavista
Roxy Bellavista

9,9 / 10 (9 hodnocení)

Roxy Bellavista se nachází v Casale la Cogna a nabízí vířivku. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Roxy Alto Belvedere
Roxy Alto Belvedere

9,4 / 10 (10 hodnocení)

Roxy Alto Belvedere se nachází v obci Casale la Cogna v regionu Lazio a nabízí balkon. 16 km od mořské zoo. Nabízí bar a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Tiziano
Casa Tiziano

9 / 10 (1 hodnocení)

Casa Tiziano se nachází v Casale la Cogna, 29 km od nákupního centra Castel Romano Designer Outlet, 35 km od areálu Biomedical Campus Rome a 41 km od arény PalaLottomatica. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

La Mansardina
La Mansardina

8 / 10 (1 hodnocení)

La Mansardina se nachází v Casale la Cogna, 24 km od nákupního centra Castel Romano Designer Outlet, 30 km od areálu Biomedical Campus a 37 km od arény PalaLottomatica. 16 km od mořské zoo. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

La Cascina Resort
La Cascina Resort

7,2 / 10 (92 hodnocení)

L'Antica Cascina se nachází v Casale la Cogna v regionu Lazio a nabízí sezónní venkovní bazén, gril a sluneční terasu. 38 km od Říma. Na místě je restaurace. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.