Ubytování ve městě Calascibetta

Město Calascibetta se nachází v regionu Sicílie ve státě Itálie. Celkově ve městě Calascibetta nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Calascibetta

Sicily Center rooms
Sicily Center rooms

9,8 / 10 (49 hodnocení)

Sicily Center rooms se nachází ve městě Calascibetta, 24 km od nákupního centra Sicilia Outlet Village, a nabízí výhled na město. Nabízí rodinné pokoje a terasu. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, doprava na letiště, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

La casa di Marika
La casa di Marika

9,5 / 10 (13 hodnocení)

La casa di Marika se nachází ve městě Calascibetta. Tento prázdninový dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

la casa di laura
la casa di laura

9,5 / 10 (13 hodnocení)

La casa di laura se nachází ve městě Calascibetta a nabízí sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a sdílenou kuchyň. 34 km od náměstí Piazza Armerina.

Bed and Breakfast da Pietro
Bed and Breakfast da Pietro

8,3 / 10 (43 hodnocení)

Bed and Breakfast da Pietro se nachází 1,5 km od centra města Calascibetta a nabízí nadzemní bazén a fitness centrum. Klasicky zařízené pokoje mají klimatizaci a ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

La douce maison
La douce maison

8,1 / 10 (11 hodnocení)

La douce maison se nachází v Calascibetta, 24 km od outletového centra Sicilia, 40 km od vily Romana del Casale a 38 km od Venus of Morgantina. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Villapriolo je vzdálené 15 km a Casa Oglialoro 16 km.