Ubytování ve městě Buoncammino

Město Buoncammino se nachází v regionu Sardinie ve státě Itálie. Celkově ve městě Buoncammino nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Buoncammino

Villino Carlotta
Villino Carlotta

10 / 10 (1 hodnocení)

Villino Carlotta se nachází v Buoncammino, 400 metrů od pláže Santa Reparata, a nabízí obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou. Nabízí výhled na moře a je vzdálen necelý 1 km od pláže Rena di Ponente a 13 minut chůze od pláže Rena di Levante.

Appartamento incantevole con vista mare
Appartamento incantevole con vista mare

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Appartamento incantevole con vista mare se nachází v Buoncammino a nabízí restauraci, bar, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. 400 metrů od pláže Santa Reparata.

Accogliente appartamento con vista mare
Accogliente appartamento con vista mare

9 / 10 (3 hodnocení)

Accogliente appartamento con vista mare se nachází asi 250 metrů od pláže Santa Reparata a nabízí výhled do zahrady, restauraci, bar a zahradu. Tento apartmán nabízí klimatizované ubytování s terasou.

Appartamento a 150 mt dal mare
Appartamento a 150 mt dal mare

6,5 / 10 (4 hodnocení)

Appartamento a 150 mt dal mare se nachází v Buoncammino, 250 metrů od pláže Santa Reparata, necelý 1 km od pláže Rena di Ponente a 10 minut chůze od pláže Lu Capitanu, a nabízí terasu.

Locazione Turistica Shardana
Locazione Turistica Shardana

Locazione Turistica Shardana se nachází v Buoncammino, 1 km od pláže Rena di Ponente a 1,2 km od pláže Rena di Levante, a nabízí zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.