Ubytování ve městě Bronte

Město Bronte se nachází v regionu Sicílie ve státě Itálie. Celkově ve městě Bronte nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bronte

Casa Liuzzo
Casa Liuzzo

9,6 / 10 (18 hodnocení)

Casa Liuzzo se nachází v Bronte, 50 km od náměstí Piazza Duomo v Catanii a 38 km od zábavního parku Etnaland. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s venkovním bazénem.

planet rooms
planet rooms

9,6 / 10 (14 hodnocení)

Planet rooms se nachází v Bronte, 49 km od náměstí Piazza Duomo v Catanii a 37 km od zábavního parku Etnaland. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Nachází se 43 km od Gole dell'Alcantara a poskytuje pokojovou službu.

Fronte Etna
Fronte Etna

9,5 / 10 (15 hodnocení)

Fronte Etna se nachází v Bronte, 39 km od zábavního parku Etnaland a 41 km od Gole dell'Alcantara. Nabízí ubytování s terasou, Wi-Fi zdarma ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. Penzion nabízí rodinné pokoje.

BluViRo
BluViRo

9,3 / 10 (127 hodnocení)

BluViRo se nachází 50 km od náměstí Piazza Duomo v Catanii a nabízí zahradu a klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Terebinto
Terebinto

9,3 / 10 (39 hodnocení)

Terebinto se nachází v Bronte, 48 km od náměstí Piazza Duomo v Catanii a 36 km od zábavního parku Etnaland. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Nabízí výhled na město a balkon.

I Cugi Metropolis
I Cugi Metropolis

9 / 10 (43 hodnocení)

I Cugi Metropolis se nachází v Bronte, 50 km od náměstí Piazza Duomo v Catanii a 38 km od zábavního parku Etnaland. Nabízí sdílený lounge a klimatizaci. Apartmán s bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a neplaceným soukromým parkovištěm.

ProtoDomus
ProtoDomus

9 / 10 (34 hodnocení)

ProtoDomus se nachází v Bronte, 49 km od náměstí Piazza Duomo v Catanii a 36 km od zábavního parku Etnaland. Ubytování je vzdálené 43 km od Gole dell'Alcantara, 47 km od stadionu Stadio Angelo Massimino a 48 km od vily Bellini.

Belvedere Bronte
Belvedere Bronte

9 / 10 (3 hodnocení)

Belvedere Bronte se nachází v Bronte, 41 km od náměstí Piazza Duomo v Catanii a 29 km od zábavního parku Etnaland. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Ai Piedi dell'Etna
Ai Piedi dell'Etna

Ai piedi dell'Etna se nachází v Bronte na Sicílii a má balkon. K dispozici je také soukromá terasa.