Ubytování ve městě Borgomaro

Město Borgomaro se nachází v regionu Ligurie ve státě Itálie. Celkově ve městě Borgomaro nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Borgomaro

Locazione Turistica La Casa delle Rondine - BGM130
Locazione Turistica La Casa delle Rondine - BGM130

10 / 10 (1 hodnocení)

Locazione Turistica La Casa delle Rondine - BGM130 se nachází v Borgomaru a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Do Sanrema je to 22 km.

Casa vacanze gli ulivi
Casa vacanze gli ulivi

9,7 / 10 (40 hodnocení)

Casa Vacanze gli Ulivi nabízí ubytování s možností vlastního stravování ve městě Borgomaro. Nabízí bezplatné Wi-Fi a zahradu s výhledem na hory a grilem. Můžete si také zdarma půjčit jízdní kola.

Relais Del Maro
Relais Del Maro

9,5 / 10 (234 hodnocení)

Relais del Maro se nachází v obci Borgomaro, 20 minut jízdy od města Imperia na Ligurské riviéře. Hotel byl otevřen v roce 2012 a nabízí terasu a bazén s hydromasážním koutem.

Casa Rosalie
Casa Rosalie

9,2 / 10 (63 hodnocení)

Casa Rosalie se nachází v klidné horské oblasti Colle San Bartolomeo a nabízí panoramatický výhled na okolní údolí. Nabízí bezplatné Wi-Fi a zahradu s grilem.

Il Cuore del Borgo - Holiday Home
Il Cuore del Borgo - Holiday Home

9 / 10 (22 hodnocení)

Ubytování se nachází v Borgomaru, 47 km od Spotorna. Il Cuore del Borgo - Holiday Home nabízí terasu a bezplatné Wi-Fi.

La Casa del Cavaliere
La Casa del Cavaliere

8,5 / 10 (8 hodnocení)

La Casa del Cavaliere nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky v budově z 18. století v Borgomaru. Má vysoké stropy s freskami a starožitný nábytek.

Appartamento La Vite - Borgomaro
Appartamento La Vite - Borgomaro

6,3 / 10 (3 hodnocení)

Appartamento LA VITE - Borgomaro se nachází v Borgomaru, 42 km od náměstí Bresca a pevnosti Forte di Santa Tecla. Nabízí gril a klimatizaci. Tento apartmán nabízí výhled na město, bazén a bezplatné Wi-Fi.