Ubytování ve městě Baone

Město Baone se nachází v regionu Benátsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Baone nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Baone

I grilli b&b
I grilli b&b

9,5 / 10 (132 hodnocení)

I BBQ se nachází ve Valle San Giorgio a nabízí zahradu s výhledem a bezplatné Wi-Fi. Tento bed and breakfast se nachází v regionálním parku Colli Euganei, 3,5 km od Baone a 23 km od Abano Terme. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Casa vacanze Agli ulivi
Casa vacanze Agli ulivi

9,4 / 10 (19 hodnocení)

Casa vacanze Agli ulivi se nachází v Baone v Benátsku a nabízí balkon. K dispozici je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Agriturismo Le Volpi
Agriturismo Le Volpi

9,3 / 10 (391 hodnocení)

Agriturismo Le Volpi se nachází v regionálním parku Colli Euganei, 5 km od města Baone. Nabízí sezónní venkovní bazén a terasu s výhledem na klidné kopce. Vyrábí víno a olivový olej a k dispozici je bezplatné Wi-Fi.

Calaone Wondeful Duplex Apartment con parcheggio x4
Calaone Wondeful Duplex Apartment con parcheggio x4

9 / 10 (2 hodnocení)

Calaone Wondeful Duplex Apartment con parcheggio x4 se nachází v Baone v Benátsku a nabízí zahradu. Abano Terme leží 16 km daleko. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Agriturismo Alba
Agriturismo Alba

8,8 / 10 (21 hodnocení)

Agriturismo Alba se nachází 31 km od Gran Teatro Geox a nabízí ubytování, restauraci, sezónní venkovní bazén, bar a zahradu. Na farmě je zdarma k dispozici Wi-Fi a soukromé parkoviště.