Ubytování ve městě Adrano

Město Adrano se nachází v regionu Sicílie ve státě Itálie. Celkově ve městě Adrano nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Adrano

Le Vigne - Countryside House on Etna Volcano
Le Vigne - Countryside House on Etna Volcano

10 / 10 (1 hodnocení)

Le Vigne - Countryside House on Etna Volcano se nachází v Adrano, 28 km od zábavního parku Etnaland, 38 km od stadionu Stadio Angelo Massimino a 39 km od amfiteátru Catania. Nabízí zahradu, gril a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 40 km od náměstí Piazza Duomo v Catanii a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

la Tana di Luna
la Tana di Luna

9,7 / 10 (24 hodnocení)

La Tana di Luna se nachází v Adrano. 43 km od Giardini Naxos. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Casa Romeo
Casa Romeo

9,4 / 10 (39 hodnocení)

Casa Romeo se nachází v Adrano, 36 km od náměstí Piazza Duomo v Catanii a 24 km od zábavního parku Etnaland. Nabízí zahradu a klimatizaci. Nachází se 34 km od stadionu Stadio Angelo Massimino a má nepřetržitě otevřenou recepci.

B&B Patty's House
B&B Patty's House

9,1 / 10 (52 hodnocení)

B&B Patty's House se nachází v historickém centru města Adrano a nabízí terasu, bezplatný gril a ubytování v klasickém stylu s klimatizací. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

The Stylish House
The Stylish House

8,9 / 10 (10 hodnocení)

The Stylish House se nachází v Adrano, 35 km od náměstí Piazza Duomo v Catanii a 23 km od zábavního parku Etnaland. Nabízí rodinné pokoje a terasu. Villa Bellini je vzdálená 35 km.

Eurelios
Eurelios

8,3 / 10 (41 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Adrano, 36 km od náměstí Piazza Duomo v Catanii, a nabízí zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště. Eurelios se nachází 24 km od zábavního parku Etnaland a nabízí sdílený lounge, zahradu a bezplatné Wi-Fi.

The lux
The lux

7,8 / 10 (25 hodnocení)

The lux se nachází v Adrano, 34 km od náměstí Piazza Duomo v Catanii, a nabízí ubytování s barem, bezplatným Wi-Fi, pokojovou službou a službou concierge. Apartmán má balkon a výhled do zahrady.