Ubytování ve městě Žgaljić

Město Žgaljić se nachází v regionu Krk ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Žgaljić nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Žgaljić

Nice home in Zgaljici with 4 Bedrooms, Sauna and WiFi
Nice home in Zgaljici with 4 Bedrooms, Sauna and WiFi

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán se nachází 17 km od přístavu Punat, 46 km od hradu Trsat a od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce.Pěkný dům v Zgaljici se 4 ložnicemi, saunou a WiFi se nachází v obci Žgaljić.14 km od františkánského kláštera Košljun.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Androcec
Villa Androcec

9,4 / 10 (5 hodnocení)

Villa Androcec se nachází v obci Žgaljić, 14 km od františkánského kláštera Kosljun a 18 km od přístavu Punat. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Turković Apartments
Turković Apartments

8,9 / 10 (35 hodnocení)

Apartmány Turković se nacházejí v obci Žgaljić na ostrově Krk, 2,9 km od pláže Jert, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, dětské hřiště, zahradu i bezplatné soukromé parkoviště.

Apartment Kosić
Apartment Kosić

8,7 / 10 (12 hodnocení)

Apartment Kosić se nachází v obci Žgaljić a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň.

Villa Novkovic
Villa Novkovic

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Villa Novkovic se nachází v obci Žgaljić a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday house Lucija
Holiday house Lucija

8,5 / 10 (4 hodnocení)

Holiday house Lucija se nachází v obci Žgaljić a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Amazing home in Zgaljici with Outdoor swimming pool, 5 Bedrooms and WiFi
Amazing home in Zgaljici with Outdoor swimming pool, 5 Bedrooms and WiFi

Úžasný dům v Zgaljici s venkovním bazénem, bbbbbbbb5 ložnicemi a Wi-Fi se nachází ve Žgaljić, 14 km od františkánského kláštera Kosljun, 17 km od přístavu Punat a 46 km od hradu Trsat.Tato nemovitost nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

KRK, VILLA WITH POOL 8p
KRK, VILLA WITH POOL 8p

Boasting pool views, KRK, VILLA WITH POOL 8p nabízí ubytování s terasou a balkonem, asi 14 km od františkánského kláštera Kosljun.Tato vila má soukromý bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.