Ubytování ve městě Zaprešić

Město Zaprešić se nachází v regionu Záhřebská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Zaprešić nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zaprešić

Vila Ava
Vila Ava

10 / 10 (8 hodnocení)

Vila Ava se nachází ve městě Zaprešić v Záhřebské župě a nabízí zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

FIOLICA
FIOLICA

9,9 / 10 (88 hodnocení)

FIOLICA se nachází ve městě Zaprešić, 18 km od náměstí Cvjetni a botanické zahrady v Záhřebu. Nabízí terasu a pokojovou službu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Angelina Apartment
Angelina Apartment

9,7 / 10 (63 hodnocení)

Angelina Apartment se nachází ve městě Zaprešić, 18 km od Technického muzea v Záhřebu a 19 km od náměstí Cvjetni. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Tento apartmán sídlí v budově z roku 2000, 19 km od botanické zahrady v Záhřebu a 19 km od Archeologického muzea.

Apartman Jadranka
Apartman Jadranka

9,7 / 10 (52 hodnocení)

Apartman Jadranka se nachází ve městě Zaprešić, 18 km od Technického muzea v Záhřebu. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepcí a sdílenou kuchyní. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Jurak
Apartman Jurak

9,4 / 10 (30 hodnocení)

Apartman Jurak se nachází ve městě Zaprešić, 17 km od Technického muzea v Záhřebu a 18 km od náměstí Cvjetni. Nabízí terasu a klimatizaci. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Benaković Zaprešić
Apartman Benaković Zaprešić

9,3 / 10 (20 hodnocení)

Apartman Benaković Zaprešić se nachází ve městě Zaprešić v Záhřebské župě a nabízí terasu a výhled na město. 15 km od Záhřebu. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Gec
Gec

8,6 / 10 (210 hodnocení)

Gec se nachází v Ivanci, v blízkosti Záhřebu na severu Chorvatska. Jedná se o malé rodinné zařízení s pokoji se satelitní LCD TV a bezplatným Wi-Fi.

Batak grill - sobe
Batak grill - sobe

8,5 / 10 (204 hodnocení)

Batak grill - sobe se nachází v Zaprešić, 16 km od Technického muzea v Záhřebu a 17 km od náměstí Cvjetni. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a zahradou.