Ubytování ve městě Zadvarje

Město Zadvarje se nachází v regionu Splitsko-dalmátská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Zadvarje nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zadvarje

Villa Green Castle
Villa Green Castle

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa Green Castle se nachází v Zadvarje a nabízí ubytování se soukromým bazénem, výhledem na hory a balkonem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Nice home in Zadvarje with 5 Bedrooms, WiFi and Private swimming pool
Nice home in Zadvarje with 5 Bedrooms, WiFi and Private swimming pool

10 / 10 (1 hodnocení)

Nice home in Zadvarje se nachází v Zadvarje a nabízí ubytování s 5 ložnicemi, soukromým bazénem, bbbbbbbbvenkovním bazénem a výhledem na hory.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Oak House
Oak House

9,7 / 10 (15 hodnocení)

Oak House se nachází v Zadvarje, pouhých 38 km od Modrého jezera, a nabízí ubytování u pláže se sezónním venkovním bazénem, sdíleným loungem, zahradou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má soukromý bazén, gril a neplacené soukromé parkoviště.

Mountain view rooms
Mountain view rooms

9,3 / 10 (92 hodnocení)

Mountain view rooms nabízí ubytování v Zadvarje. K dispozici je terasa, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Ala da
Ala da

Ala da se nachází v Zadvarje, 38 km od Modrého jezera, a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Marija
Villa Marija

7 / 10 (19 hodnocení)

Villa Marija se nachází v Zadvarje a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. 19 km od Bašky Vody.

NEW! Stone villa JUDITA with heated pool and hydro-massage
NEW! Stone villa JUDITA with heated pool and hydro-massage

7 / 10 (11 hodnocení)

NEW se nachází v Zadvarje, 2,4 km od pláže Vruja. Kamenná vila JUDITA s vyhřívaným bazénem a hydromasáží nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a klimatizací. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.