Ubytování ve městě Zablaće

Město Zablaće se nachází v regionu Šibenciko-kninská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Zablaće nabízíme 21 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zablaće

Apartment La Rotonda
Apartment La Rotonda

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartment La Rotonda se nachází v obci Zablaće, 150 metrů od pláže Solina a 250 metrů od pláže Zablaće. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

House Marijana Sibenik
House Marijana Sibenik

9,8 / 10 (5 hodnocení)

House Marijana Sibenik se nachází v obci Zablaće a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, terasu, Wi-Fi zdarma a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat potápění a rybaření.

Apartman Mate
Apartman Mate

9,7 / 10 (19 hodnocení)

Apartman Mate se nachází v obci Zablaće v Šibenicko-kninské župě, 100 metrů od pláže Zablaće. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Ava apartmani
Ava apartmani

9,4 / 10 (73 hodnocení)

Ava apartmani se nachází v obci Zablaće, 600 metrů od pláže Solina. Nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartmani Karla
Apartmani Karla

9,3 / 10 (62 hodnocení)

Apartmani Karla se nachází v obci Zablaće, 200 metrů od pláže Zablaće a 500 metrů od pláže Solina. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady.

Villa DA
Villa DA

9,3 / 10 (16 hodnocení)

Villa DA se nachází v obci Zablaće v Šibenicko-kninské župě, 200 metrů od pláže Solina. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments with a parking space Zablace, Sibenik - 4219
Apartments with a parking space Zablace, Sibenik - 4219

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Apartmány s parkovacím místem se nacházejí v obci Zablaće v Šibenicko-kninské župě, nedaleko pláží Zablaće a Solina. Zablace, Sibenik - 4219 nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments Martina
Apartments Martina

9,2 / 10 (45 hodnocení)

Apartmány Martina se nacházejí v obci Zablaće v Šibenicko-kninské župě, 200 metrů od pláže Zablaće, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, dětské hřiště, zahradu i bezplatné soukromé parkoviště.

Modrika Apartments
Modrika Apartments

9,1 / 10 (40 hodnocení)

Modrika Apartments se nachází v obci Zablaće v Šibenicko-kninské župě, 600 metrů od pláže Solina. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětské hřiště, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Zablace
Apartman Zablace

9,1 / 10 (10 hodnocení)

Apartman Zablace se nachází asi 200 metrů od pláže Solina a nabízí ubytování s výhledem na město, terasou a rychlovarnou konvicí. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Jurić - Zablaće
Apartments Jurić - Zablaće

9 / 10 (50 hodnocení)

Apartments Jurić - Zablaće se nachází v Šibeniku 50 metrů od moře a nabízí ubytování se zařízeným balkonem a bezplatným Wi-Fi. Přímo na místě je restaurace a přes ulici stojí lázně s léčivým bahnem.

Apartment Grgas-Tucilo
Apartment Grgas-Tucilo

8,9 / 10 (29 hodnocení)

Apartment Grgas-Tucilo se nachází v obci Zablaće, 400 metrů od pláže Zablaće a pláže Solina. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou.

Stela Apartments
Stela Apartments

8,8 / 10 (23 hodnocení)

Apartmány Stela se nachází v obci Zablaće, 70 metrů od moře, pouhých 300 metrů od jezírka s léčivým blátem a 7 km od historického centra Šibeníku, a nabízí bezplatné Wi-Fi, balkon a satelitní TV s plochou obrazovkou ve všech apartmánech a studiích.

Apartman Lana
Apartman Lana

8,8 / 10 (15 hodnocení)

Apartman Lana se nachází v obci Zablaće v Šibenicko-kninské župě, 300 metrů od pláže Zablaće. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Americana Luxury Apartments
Americana Luxury Apartments

8,7 / 10 (20 hodnocení)

Nachází se v obci Zablaće v Šibenicko-kninské župě, u pláží Solina a Solaris Camping Beach. Americana Luxury Apartments se nachází v blízkosti ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments Vlasta
Apartments Vlasta

8,6 / 10 (5 hodnocení)

Apartmány Vlasta se nacházejí v obci Zablaće v Šibenicko-kninské župě, nedaleko pláží Zablaće a Grižine Cove, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště.

Apartments Branka
Apartments Branka

8,4 / 10 (47 hodnocení)

Apartments Branka se nachází přímo na pobřeží letoviska Zablaće, 7,5 km od centra Šibeniku, a nabízí klimatizované ubytovací jednotky s možností vlastního stravování a balkonem nebo terasou i bezplatné Wi-Fi.

Apartment Zablace 4251d
Apartment Zablace 4251d

8 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Zablace 4251d se nachází v obci Zablaće, pouhých 300 metrů od pláže Zablaće, a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 7,9 km od radnice v Šibeniku a 8,1 km od pevnosti Barone.

Apartments by the sea Zablace, Sibenik - 4222
Apartments by the sea Zablace, Sibenik - 4222

7,8 / 10 (6 hodnocení)

Apartments by the sea Zablace, Sibenik - 4222 se nachází v obci Zablaće v Šibenicko-kninské župě, nedaleko pláží Zablaće a Grižine Cove. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Beautiful home in Zablace with WiFi, Outdoor swimming pool and Heated swimming pool
Beautiful home in Zablace with WiFi, Outdoor swimming pool and Heated swimming pool

Krásný dům v Zablače se 3 ložnicemi, Wi-Fi a venkovním bazénem se nachází v obci Zablaće, pouhých 400 metrů od pláže Zablaće a 800 metrů od pláže Solaris Camping.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments by the sea Zablace, Sibenik - 4251
Apartments by the sea Zablace, Sibenik - 4251

6,1 / 10 (7 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Zablaće v Šibenicko-kninské župě, u pláží Zablaće a Solina. Apartments by the sea Zablace, Sibenik - 4251 nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.