Ubytování ve městě Vrulje

Město Vrulje se nachází v regionu Šibenciko-kninská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Vrulje nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vrulje

Grande Rosa
Grande Rosa

10 / 10 (6 hodnocení)

Grande Rosa se nachází v obci Vrulje, 6,6 km od radnice, 50 km od přístavu Kornati a 5,6 km od pevnosti sv. Michaela. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

apartmani Bruna Bilice
apartmani Bruna Bilice

9,6 / 10 (10 hodnocení)

Apartmány Bruna Bilice se nacházejí ve městě Vrulje a nabízejí soukromý bazén, balkon a výhled na bazén. Nabízí zahradu, terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Holiday Home Queen of Kornati
Holiday Home Queen of Kornati

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Holiday Home Queen of Kornati se nachází ve Vrulje v Šibenicko-kninské župě a nabízí terasu. Nabízí gril a bezplatné Wi-Fi.

Robison house Little peace
Robison house Little peace

9 / 10 (1 hodnocení)

Robinson fisherman's home se nachází na odlehlém ostrově v souostroví národního parku Kornati, 34 km od Zadaru, a nabízí gril a výhled na moře.

House Mandica
House Mandica

6 / 10 (1 hodnocení)

House Mandica se nachází v zátoce Vrulje na ostrově Kornat, v národním parku Kornati. Nabízí ubytování ve stylu Robinsona Crusoa, ticho, klid, nedotčenou přírodu, křišťálově čisté moře a krásu pustiny. K dispozici je jen několik zařízení.

Four-Bedroom Holiday Home in Kornati
Four-Bedroom Holiday Home in Kornati

Four-Bedroom Holiday Home in Kornati se nachází ve Vrulje.Nabízí výhled na moře a je vzdálen 44 km od Vodice.