Ubytování ve městě Vrsine

Město Vrsine se nachází v regionu Splitsko-dalmátská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Vrsine nabízíme 14 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vrsine

Villa Kate
Villa Kate

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa Kate se nachází ve Vrsine, 1,7 km od pláže Poljica a 2,7 km od pláže Pralisce. Nabízí venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

H-Resort
H-Resort

10 / 10 (1 hodnocení)

H-Resort se nachází ve Vrsine a nabízí venkovní bazén, bar, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Kuca za odmor Bozena
Kuca za odmor Bozena

9,8 / 10 (28 hodnocení)

Kuca za odmor Bozena se nachází ve Vrsine a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, potápění a rybaření.

Villa Zlatno Sunce in the hills near Trogir
Villa Zlatno Sunce in the hills near Trogir

9,8 / 10 (18 hodnocení)

Ubytování se nachází ve Vršině, 2,4 km od pláže Poljica a 35 km od archeologického parku Salona.Villa Zlatno Sunce se nachází na kopcích nedaleko Trogiru a nabízí venkovní bazén a klimatizaci.Vila se soukromým bazénem, bbzahradou, grilem, Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Eden Mediterranean House
Eden Mediterranean House

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Eden Mediterranean House se nachází ve Vrsine, 2,8 km od pláže Poljica a 35 km od archeologického parku Salona. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Stonehouse Marina
Stonehouse Marina

9,6 / 10 (5 hodnocení)

Stonehouse Marina se nachází ve Vrsine a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa SM Matijas
Villa SM Matijas

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Ubytování se nachází ve Vrsine, 2,1 km od pláže Poljica a 34 km od archeologického parku Salona. Villa SM Matijas nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Apartmani Petra
Apartmani Petra

9,3 / 10 (7 hodnocení)

Apartmani Petra se nachází ve Vrsine, 1,9 km od pláže Poljica a 34 km od archeologického parku Salona. Nabízí ubytování s klimatizací a přístupem do zahrady s terasou.

Apartman Robi
Apartman Robi

9 / 10 (11 hodnocení)

Apartman Robi se nachází ve Vrsine a nabízí zahradu, terasu, restauraci, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a šnorchlování.

House Rusula
House Rusula

8 / 10 (18 hodnocení)

House Jakov nabízí ubytování ve Vrsine, 2,6 km od pláže Pralisce a 2,9 km od pláže Bućivica. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Home Sweet Home traditional Dalmatian house with pool
Home Sweet Home traditional Dalmatian house with pool

Home Sweet Home Traditional Dalmatian house with pool se nachází ve Vrsine a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. 2,2 km od pláže Poljica. Nabízí fitness centrum a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday home Rafaeli - with pool
Holiday home Rafaeli - with pool

Holiday home Rafaeli - with pool se nachází ve Vrsine, 2,6 km od pláže Pralisce a 3 km od pláže Bućivica. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Martini in Vrsine - Haus für 8 Personen
Martini in Vrsine - Haus für 8 Personen

Martini in Vrsine - Haus für 8 Personen se nachází ve Vršině, 2,3 km od pláže Poljica a 34 km od archeologického parku Salona.Nabízí klimatizované ubytování s terasou a Wi-Fi.Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Didovi Dvori
Villa Didovi Dvori

Villa Didovi Dvori se nachází ve Vrsine, 1,6 km od pláže Bućivica a 1,7 km od pláže Vranjica. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.