Ubytování ve městě Vrana

Město Vrana se nachází v regionu Zadarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Vrana nabízíme 18 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vrana

Kiara
Kiara

10 / 10 (3 hodnocení)

Kiara se nachází ve Vraně a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Biograd na Moru je vzdálený 11 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Villa LARA Vrana
Villa LARA Vrana

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa LARA Vrana se nachází ve Vraně a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled na jezero. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, potápění a cyklistice.

Lavanda
Lavanda

9,9 / 10 (9 hodnocení)

Lavanda se nachází asi 17 km od historického muzea v Biogradu a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na hory. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Brand new Villa Cara d oro, Vrana
Brand new Villa Cara d oro, Vrana

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Zbrusu nová Villa Cara d oro, Vrana se nachází ve Vraně a nabízí soukromý bazén a výhled na bazén. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 9 km od Biogradu na Moru a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartmani Viktorija
Apartmani Viktorija

9,3 / 10 (64 hodnocení)

Apartmani Viktorija se nachází ve Vraně a nabízí ubytování s venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi, zahradou a terasou.

Apartman Luka
Apartman Luka

9,3 / 10 (14 hodnocení)

Apartman Luka se nachází ve Vraně, 14 km od Biogradu na Moru, a nabízí bezplatné Wi-Fi.

Kuća za odmor Lucija
Kuća za odmor Lucija

9 / 10 (4 hodnocení)

Kuća za odmor Lucija se nachází ve Vraně a nabízí ubytování se soukromým bazénem, terasou a výhledem do zahrady. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 18 km od Biogradu na Moru a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Lucija II
Apartman Lucija II

8 / 10 (2 hodnocení)

Nachází se 45 km od pevnosti Barone, Apartmán Lucija II se nachází ve Vraně, 8,3 km od zábavního parku Mirnovec a 35 km od přístavu ACI Marina Vodice. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Přístav Kornati a muzeum dědictví Biograd jsou vzdálené 12 km.

Modern Holiday Home in Vrana with Lake Nearby
Modern Holiday Home in Vrana with Lake Nearby

8 / 10 (1 hodnocení)

Moderní prázdninový dům ve Vrané s Nedalekým jezerem se nachází ve Vraně, 14 km od přístavu Kornati, a nabízí ubytování s grilem, dostatek Wi-Fi a sdílenou kuchyní.Tento prázdninový dům je vzdálený 33 km od přístavu ACI Marina Vodice a 45 km od starého přístavu Foša.

Two-Bedroom Holiday Home in Vrana
Two-Bedroom Holiday Home in Vrana

Two-Bedroom Holiday Home in Vrana se nachází ve Vraně, 12 km od přístavu Kornati a 13 km od historického muzea Biograd.Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci.Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa teta Ana
Villa teta Ana

6 / 10 (9 hodnocení)

Villa teta se nachází ve Vraně, 13 km od přístavu Kornati a historického muzea Biograd. Ana nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Beautiful apartment in Vrana with WiFi and 2 Bedrooms
Beautiful apartment in Vrana with WiFi and 2 Bedrooms

Beautiful apartment in Vrana se nachází ve Vraně a nabízí terasu, Wi-Fi zdarma a výhled na hory.Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Lacus
Villa Lacus

Villa Lacus se nachází ve Vraně a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. Biograd na Moru je vzdálený 8 km.

Villa Aurana
Villa Aurana

Villa Aurana se nachází ve Vraně a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Stone Villa OASIS, Vrana lake
Stone Villa OASIS, Vrana lake

Stone Villa OASIS, Vrana lake se nachází ve Vraně a nabízí celoroční venkovní bazén a výhled na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Beautiful Villa Lara
Beautiful Villa Lara

Beautiful Villa Lara se nachází ve Vraně a nabízí klimatizované ubytování s vlastním bazénem, výhledem na bazén a balkonem. Biograd na Moru je vzdálený 8 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Villa M&M
Villa M&M

Villa M&M se nachází ve Vraně a nabízí ubytování se soukromým bazénem, terasou a výhledem na bazén. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 8 km od Biogradu na Moru a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa La Vrana
Villa La Vrana

Villa La Vrana se nachází ve Vraně a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. 37 km od Vodice.