Ubytování ve městě Vitaljina

Město Vitaljina se nachází v regionu Dubrovnicko-neretvanská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Vitaljina nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vitaljina

Stunning apartment in Vitaljina with Outdoor swimming pool and 3 Bedrooms
Stunning apartment in Vitaljina with Outdoor swimming pool and 3 Bedrooms

10 / 10 (2 hodnocení)

Stunning apartment in Vitaljina se nachází ve městě Vitaljina v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízí venkovní bazén a 3 ložnice se zahradou.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Luce
Villa Luce

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Luce se nachází ve městě Vitaljina a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, venkovní bazén a sdílený lounge. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 32 km od Trebinje a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Royal Palace
Villa Royal Palace

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Royal Palace se nachází ve městě Vitaljina a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén a bar. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Beautiful Villa Casa Real
Beautiful Villa Casa Real

Beautiful Villa Casa Real nabízí ubytování s výhledem na bazén v obci Vitaljina, 11 km od hodinové věže Herceg Novi a 12 km od pevnosti Forte Mare. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Luce
Holiday Home Luce

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Luce se nachází v obci Vitaljina, 11 km od hodinové věže Herceg Novi a pevnosti Forte Mare. Nabízí venkovní bazén a úschovnu zavazadel. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Leona
Villa Leona

6 / 10 (6 hodnocení)

Villa Leona se nachází ve městě Vitaljina a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.