Ubytování ve městě Veliki Vareški

Město Veliki Vareški se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Veliki Vareški nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Veliki Vareški

Amazing home in Pavicini with WiFi and 6 Bedrooms
Amazing home in Pavicini with WiFi and 6 Bedrooms

10 / 10 (1 hodnocení)

Amazing home in Pavicini se nachází ve městě Veliki Vareški a nabízí ubytování se soukromým bazénem a Wi-Fi.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Luka Vareški
Casa Luka Vareški

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa Luka Vareški se nachází ve městě Veliki Vareški, 39 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, 19 km od muzea MEMO a 19 km od archeologického muzea Istrie. Stojí 19 km od amfiteátru v Pule a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Stunning home in Veliki Vareski with WiFi and 4 Bedrooms
Stunning home in Veliki Vareski with WiFi and 4 Bedrooms

9 / 10 (1 hodnocení)

Stunning home in Veliki Vareski se nachází ve městě Veliki Vareški a nabízí ubytování se soukromým bazénem, bbbbbbbbWi-Fi a 4 ložnicemi.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Carla and Dajana
Holiday Home Carla and Dajana

8,9 / 10 (7 hodnocení)

Holiday Home Carla and Dajana stojí 3 km od centra Veliki Vareški a 7 km od letiště v Pule. Tento dům se 4 ložnicemi nabízí klimatizaci, květinovou zahradu a terasu s venkovním nábytkem.

Holiday home Pavicini 26
Holiday home Pavicini 26

Holiday home Pavicini 26 se nachází ve městě Veliki Vareški a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 2,9 km od pláže Vinjole a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday home Veliki Vareski V
Holiday home Veliki Vareski V

5 / 10 (1 hodnocení)

Holiday home Veliki Vareski V se nachází ve městě Veliki Vareški, 19 km od muzea MEMO a archeologického muzea Istrie, a nabízí klimatizaci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pula Arena je vzdálená 19 km a katedrála sv. Eufemie Rovinj 39 km.

Vila Lucia
Vila Lucia

Vila Lucia se nachází ve městě Veliki Vareški a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 14 km od Puly a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday home Veliki Vareski I
Holiday home Veliki Vareski I

Prázdninový dům Veliki Vareski I se nachází ve městě Veliki Vareški, 39 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, 19 km od muzea MEMO a 19 km od archeologického muzea Istrie. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.