Ubytování ve městě Sveti Rok

Město Sveti Rok se nachází v regionu Licko-senjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Sveti Rok nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sveti Rok

Wooden House Sveti Rok
Wooden House Sveti Rok

10 / 10 (2 hodnocení)

Wooden House Sveti Rok se nachází v obci Sveti Rok a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a kulečníku.

Apartman Sveti Rok
Apartman Sveti Rok

9,7 / 10 (32 hodnocení)

Apartman Sveti Rok se nachází v obci Sveti Rok a nabízí terasu. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Holy Hills
Holy Hills

8,9 / 10 (20 hodnocení)

Holy Hills se nachází v obci Sveti Rok a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s dětským hřištěm.

Awesome home in Sveti Rok with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Awesome home in Sveti Rok with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

Stunning home in Sveti Rok se nachází v obci Sveti Rok, 49 km od národního parku Paklenica.3 ložnice, venkovní bazén, vířivku a ubytování s nabídkou Wi-Fi a klimatizace.Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Charming Chalet Sveti Rok
Charming Chalet Sveti Rok

Charming Chalet Sveti Rok se nachází v obci Sveti Rok a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště.