Ubytování ve městě Strožanac

Město Strožanac se nachází v regionu Splitsko-dalmátská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Strožanac nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Strožanac

Sea Pearl Luxury Apartment
Sea Pearl Luxury Apartment

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Sea Pearl Luxury Apartment se nachází ve městě Strožanac, v blízkosti písečné pláže Strožanac a 1,1 km od severní pláže Strožanac. Nabízí terasu s výhledem do zahrady, fitness centrum a gril. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Dadule Apartments
Dadule Apartments

9,6 / 10 (20 hodnocení)

Dadule Apartments se nachází ve městě Strožanac ve Splitsko-dalmatské župě, 250 metrů od písečné pláže Strožanac. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Heaven
Apartment Heaven

9,6 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Heaven se nachází v obci Strožanac, pouhých 450 metrů od pláže Stobreč a 500 metrů od severní pláže Strožanac, a nabízí balkon. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 200 metrů od písečné pláže Strožanac a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment in Podstrana near the sea, river & mountain between Omis & Split
Apartment in Podstrana near the sea, river & mountain between Omis & Split

9,4 / 10 (8 hodnocení)

Apartmán v Podstrana u moře, řeka \\u0026 hora mezi Omiš \\u0026 Split se nachází v obci Strožanac, nedaleko severní pláže Strožanac a 13 minut chůze od jižní pláže Strožanac.Nabízí terasu s výhledem na hory, zahradu a gril.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home in Podstrana
Holiday Home in Podstrana

9 / 10 (2 hodnocení)

Holiday Home in Podstrana se nachází v obci Strožanac a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Tento klimatizovaný soukromý apartmán se nachází 1,9 km od písečné pláže Strožanac a nabízí bezplatné Wi-Fi a parkoviště.

Apartment Mario
Apartment Mario

Apartment Mario se nachází v obci Strožanac, 450 metrů od severní pláže Strožanac a 450 metrů od písečné pláže Strožanac. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.