Ubytování ve městě Soline

Město Soline se nachází v regionu Krk ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Soline nabízíme 29 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Soline

Apartment Iva-2
Apartment Iva-2

10 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Iva-2 se nachází u pláže v Soline, 550 metrů od pláže Slamni a 750 metrů od pláže Punta. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Solinar
Apartment Solinar

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Solinar se nachází v Soline, necelý 1 km od pláže Slamni a 13 minut chůze od pláže Punta, a nabízí zahradu a gril. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 800 metrů od pláže Komoriška a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment in Soline/Insel Krk 38395
Apartment in Soline/Insel Krk 38395

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment in Soline/Insel Krk 38395 se nachází v Soline, necelý 1 km od pláže Komoriška, 12 minut chůze od pláže Slamni a 1,2 km od pláže Punta.Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment & Studio Goga
Apartment & Studio Goga

9,8 / 10 (9 hodnocení)

Apartment & Studio Goga se nachází v Soline, 1,1 km od pláže Komoriška a 1,2 km od pláže Slamni. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou.

Apartment Hrastov
Apartment Hrastov

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Apartmán Hrastov se nachází v Soline, 1,1 km od pláže Slamni a 1,5 km od pláže Čižići. V okolí se můžete věnovat windsurfingu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Ivanka C.
Apartments Ivanka C.

9,6 / 10 (17 hodnocení)

Apartments Ivanka C. najdete jen pár kroků od pláže v letovisku Soline, pouhých 500 metrů od známé pláže Čižići s léčivým bahnem. Těšit se sem můžete na klimatizované apartmány a bezplatným Wi-Fi a terasou s posezením.

Apartment Tea-4
Apartment Tea-4

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Apartment Tea-4 se nachází u pláže v Soline, 700 metrů od pláže Slamni a 1,3 km od pláže Punta. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Soline Bay Seashore Residence
Soline Bay Seashore Residence

9,5 / 10 (150 hodnocení)

SolineBay Seashore Residence se nachází v malé obci Soline na ostrově Krk, pouhých 15 metrů od břehu moře, a nabízí vyhřívaný sladkovodní bazén a klimatizované ubytování se satelitní TV a bezplatným Wi-Fi připojením.

Apartments Stašić Katarina
Apartments Stašić Katarina

9,4 / 10 (48 hodnocení)

Apartments Stašić Katarina se nachází v Soline, necelý 1 km od pláže Komoriška, a nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Sabina Soline
Apartment Sabina Soline

9,4 / 10 (22 hodnocení)

Apartment Sabina Soline se nachází asi 1,2 km od pláže Komoriška a nabízí ubytování s výhledem na moře, terasou a rychlovarnou konvicí. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi.

Seafront Apartment Soline With Seaview
Seafront Apartment Soline With Seaview

9,4 / 10 (7 hodnocení)

Seafront Apartment Soline With Seaview se nachází u pláže v Soline, 700 metrů od pláže Slamni a 1,3 km od pláže Punta. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 600 metrů od pláže Komoriška a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Sucic Iva i Tea
Apartments Sucic Iva i Tea

9,3 / 10 (45 hodnocení)

Apartments Sucic Iva se nachází v Soline na ostrově Krk, nedaleko pláží Komoriška a Slamni. i Tea nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Iva-3
Apartment Iva-3

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Iva-3 se nachází u pláže v Soline, 700 metrů od pláže Slamni a 1,3 km od pláže Punta. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 500 metrů od pláže Komoriška a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Carmen
Apartment Carmen

9,2 / 10 (18 hodnocení)

Apartment Carmen se nachází u pláže v Soline, pouhých 300 metrů od pláže, a nabízí ubytování se zahradou a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má bezplatné kryté parkoviště s nabíječkami pro elektromobily. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, šnorchlování a windsurfingu.

Apartment Soline Cove
Apartment Soline Cove

9,1 / 10 (19 hodnocení)

Apartment Soline Cove se nachází v Soline, 1,1 km od pláže Komoriška a 1,2 km od pláže Slamni. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a windsurfingu.

House FRLAN
House FRLAN

9,1 / 10 (8 hodnocení)

House FRLAN se nachází v Soline, 1,1 km od pláže Slamni a 1,5 km od pláže Čižići, a nabízí výhled na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od pláže Komoriška a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Maric-Hlapa
Apartments Maric-Hlapa

9 / 10 (27 hodnocení)

Apartments Maric-Hlapa se nachází v Soline na ostrově Krk, nedaleko pláží Komoriška a Slamni. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Zabcic
Apartments Zabcic

9 / 10 (6 hodnocení)

Apartments Zabcic se nachází v Soline, necelý 1 km od pláže Komoriška, a nabízí výhled na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Four-Bedroom Holiday Home in Soline
Four-Bedroom Holiday Home in Soline

9 / 10 (1 hodnocení)

Four-Bedroom Holiday Home in Soline se nachází v Soline, pouhých 1,2 km od pláže Slamní a 1,7 km od pláže Punta, a nabízí soukromý bazén.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,1 km od pláže Komoriška a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday home in Soline Sveti Ivan - Insel Krk 42198
Holiday home in Soline Sveti Ivan - Insel Krk 42198

Holiday home in Soline Sveti Ivan - Insel Krk 42198 se nachází v Soline, pouhých 750 metrů od pláže Komoriška, a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Martina Soline
Apartment Martina Soline

8,8 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Martina Soline se nachází v Soline, necelý 1 km od pláže Komoriška, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a bankomat.

Apartment mit Pool & Garten in Soline, Insel Krk
Apartment mit Pool & Garten in Soline, Insel Krk

8,6 / 10 (19 hodnocení)

Apartment mit Pool \u0026 Garten se nachází v Soline, 1,1 km od pláže Komoriška a 1,2 km od pláže Slamni.Nabízím ubytování s Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zázemím pro vodní sporty.Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Cvitković
Apartman Cvitković

8,5 / 10 (37 hodnocení)

Apartman Cvitković se nachází v Soline na ostrově Krk, nedaleko pláží Komoriška a Slamni. Nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Apartment Mijos
Apartment Mijos

8,5 / 10 (12 hodnocení)

Apartment Mijos se nachází v Soline, 600 metrů od pláže Komoriška a 800 metrů od pláže Slamni, a nabízí klimatizaci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat windsurfingu a cyklistice.

Apartment ANA-SOLINE
Apartment ANA-SOLINE

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartment ANA-SOLINE se nachází v Soline, necelý 1 km od pláže Komoriška, a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Pláž Ladinka je vzdálená 2,4 km a přístav Punat 19 km.

Apartment Soline 2
Apartment Soline 2

8 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Soline 2 se nachází v Soline, 600 metrů od pláže Komoriška, 700 metrů od pláže Slamni a 1,3 km od pláže Punta. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Mance
Apartment Mance

6 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Mance nabízí ubytování v Soline, 1 km od pláže Punta. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž Komoriška je vzdálená 750 metrů a pláž Slamni necelý 1 km.

Apartment Soline 4
Apartment Soline 4

6 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Soline 4 se nachází v Soline, 600 metrů od pláže Komoriška, 800 metrů od pláže Slamni a 1,3 km od pláže Punta. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Lana
Apartment Lana

Apartment Lana se nachází v Soline, pouhých 700 metrů od pláže Slamni a 1,2 km od pláže Punta, a nabízí balkon. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 600 metrů od pláže Komoriška a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.