Ubytování ve městě Smoljanci

Město Smoljanci se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Smoljanci nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Smoljanci

Villa Agatta with Private Pool
Villa Agatta with Private Pool

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Agatta with Private Pool se nachází v obci Smoljanci a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Salambati
Villa Salambati

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Villa Salambati se nachází v obci Smoljanci, 20 km od katedrály sv. Eufemie a 38 km od amfiteátru Pula Arena. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Teta Jana
Teta Jana

9,4 / 10 (56 hodnocení)

Teta Jana se nachází ve Smoljanci, 38 km od amfiteátru Pula Arena, 46 km od aquaparku Istralandia a 3,9 km od hradu Morosini-Grimani. Nabízí zahradu, gril a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

House Smoljanci 1009
House Smoljanci 1009

8,7 / 10 (3 hodnocení)

House Smoljanci 1009 se nachází v obci Smoljanci a nabízí zahradu a gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Country Guest House
Country Guest House

6,3 / 10 (3 hodnocení)

Country Guest House se nachází v obci Smoljanci na Istrii a nabízí zahradu. 25 km od Poreče. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Beautiful Villa Andrea
Beautiful Villa Andrea

Beautiful Villa Andrea se nachází v obci Smoljanci a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday House Krase with Private Pool
Holiday House Krase with Private Pool

Holiday House Krase with Private Pool se nachází v obci Smoljanci a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Svetvincenat I
Holiday Home Svetvincenat I

Prázdninový dům Světvincenat nabízí ubytování se soukromým bazénem.I sídlí v Smoljanci.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 21 km od katedrály sv.Eufemie v Rovinji nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Awesome home in Smoljanci with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Awesome home in Smoljanci with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

Apartmán Awesome home in Smoljanci with 4 Bedrooms, Wi-Fi and Outdoor swimming pool se nachází v obci Smoljanci a nabízí soukromý bazén.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 21 km od katedrály sv.Eufemie v Rovinji nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.