Ubytování ve městě Skradin

Město Skradin se nachází v regionu Šibenciko-kninská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Skradin nabízíme 79 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Skradin

Villa Hirundo Rustica
Villa Hirundo Rustica

10 / 10 (11 hodnocení)

Villa Hirundo Rustica se nachází ve Skradinu a nabízí bezplatné Wi-Fi, jízdní kola zdarma a sezónní venkovní vyhřívaný bazén. Ubytování má vlastní vířivku a soukromou saunu.

Apartment Rustika
Apartment Rustika

10 / 10 (4 hodnocení)

Apartmán Rustika se nachází ve Skradinu, 19 km od pevnosti Barone a 21 km od radnice. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi.

Apartment Ariela
Apartment Ariela

10 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Ariela se nachází ve Skradinu v Šibenicko-kninské župě a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Laurel
Villa Laurel

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa Laurel se nachází ve Skradinu v Šibenicko-kninské župě a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment in Skradin with terrace, air conditioning, WiFi, washing machine (4921-5)
Apartment in Skradin with terrace, air conditioning, WiFi, washing machine (4921-5)

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán ve Skradinu s terasou, klimatizací, WiFi, pračka (4921-5) se nachází ve Skradinu a nabízí ubytování s terasou a poskytuje Wi-Fi.43 km od Primoštenu.

Villa Lucia
Villa Lucia

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Lucia se nachází ve Skradinu, 27 km od radnice, 19 km od vodopádů Krka a 25 km od pevnosti sv. Michala. 25 km od pevnosti Barone. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Rosko
Holiday Home Rosko

9,9 / 10 (11 hodnocení)

Holiday Home Rosko se nachází ve Skradinu a nabízí ubytování se soukromým bazénem, balkonem a výhledem do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Ogreca
Ogreca

9,8 / 10 (79 hodnocení)

Ogreca nabízí ubytování se zahradou a balkonem, asi 24 km od radnice v Šibeniku. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 22 km od pevnosti Barone a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Krka Waterfalls
Krka Waterfalls

9,8 / 10 (70 hodnocení)

Krka Waterfalls se nachází v centru města Skradin, pouhých 150 metrů od hlavního vchodu do národního parku Krka, a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na dalmatské kamenné domy a ulice. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Anna
Holiday Home Anna

9,8 / 10 (67 hodnocení)

Prázdninový dům Anna se nachází asi 20 km od pevnosti Barone a nabízí zahradu, terasu a výhled na moře. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Private room Niko
Private room Niko

9,8 / 10 (59 hodnocení)

Ubytování se nachází ve Skradinu, 21 km od radnice v Šibeniku a 12 km od vodopádů Krka. Private room Niko nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Stojí 19 km od pevnosti Barone a nabízí bar a neplacené soukromé parkoviště.

Mediterranean terrace apartment with Bikes & SUP
Mediterranean terrace apartment with Bikes & SUP

9,8 / 10 (32 hodnocení)

Mediterranean terrace apartment with Bikes & SUP se nachází ve Skradinu, 19 km od pevnosti Barone a 21 km od radnice Šibenik. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zázemím pro vodní sporty a grilem. K dispozici je také balkon.

Apartman Rosa
Apartman Rosa

9,7 / 10 (110 hodnocení)

Apartman Rosa nabízí ubytování s výhledem na hory, zahradou a terasou, asi 22 km od pevnosti Barone. Tento 3hvězdičkový apartmán má výhled do zahrady a je vzdálen 22 km od radnice v Šibeniku.

Apartments Pulic
Apartments Pulic

9,7 / 10 (72 hodnocení)

Apartments Pulic se nachází ve Skradinu v Šibenicko-kninské župě a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Apartments Niko
Apartments Niko

9,7 / 10 (39 hodnocení)

Apartments Niko se nachází ve Skradinu, 19 km od pevnosti Barone, a nabízí výhled na město, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Rustica house
Rustica house

9,7 / 10 (19 hodnocení)

Rustica house nabízí ubytování s terasou a výhledem na řeku, asi 20 km od pevnosti Barone. Nabízí zahradu, terasu, výhled na město a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Apartman Bartol
Apartman Bartol

9,7 / 10 (16 hodnocení)

Apartman Bartol se nachází ve Skradinu, 24 km od pevnosti Barone, radnice Šibenik a 19 km od vodopádů Krka, a nabízí terasu. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Green paradise apartments
Green paradise apartments

9,7 / 10 (13 hodnocení)

Green paradise apartments se nachází ve Skradinu, 45 km od Trogiru, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Punta
Apartman Punta

9,7 / 10 (12 hodnocení)

Apartman Punta se nachází 24 km od radnice v Šibeniku a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na moře. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Kantunal
Apartments Kantunal

9,6 / 10 (216 hodnocení)

Apartments Kantunal se nachází ve Skradinu v Šibenicko-kninské župě a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Guest House Ankora
Guest House Ankora

9,6 / 10 (204 hodnocení)

Penzion Ankora se nachází v centru města Skradin, jen 5 minut chůze od historické části města. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení, parkování zdarma a ubytování s klimatizací.

EASY HOLIDAY
EASY HOLIDAY

9,6 / 10 (164 hodnocení)

EASY HOLIDAY se nachází ve městě Skradinsko Polje. Wi-Fi je dostupné zdarma.

Ruža
Ruža

9,6 / 10 (154 hodnocení)

Ruža nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na město, asi 22 km od radnice v Šibeniku. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 22 km od pevnosti Barone a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Balinovaca
Apartment Balinovaca

9,6 / 10 (150 hodnocení)

Apartment Balinovaca se nachází ve Skradinu, pouhé 2 minuty jízdy od pláže, a nabízí ubytování s možností vlastního stravování, zahradu, zázemí pro grilování a nedaleké neplacené soukromé parkoviště.

Villa Scolopax rusticola Skradin with heated pool
Villa Scolopax rusticola Skradin with heated pool

9,6 / 10 (93 hodnocení)

Villa Scolopax rusticola Skradin se nachází ve Skradinu a nabízí bazén, sdílený lounge, zahradu, výhled do zahrady a ubytování s bezplatným Wi-Fi.

Apartment Nina
Apartment Nina

9,6 / 10 (59 hodnocení)

Apartment Nina se nachází ve Skradinu v Šibenicko-kninské župě, 20 km od pevnosti Barone. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Lora
Lora

9,6 / 10 (17 hodnocení)

Lora nabízí ubytování se zahradou a balkonem, asi 22 km od radnice v Šibeniku. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Kantun
Apartment Kantun

9,6 / 10 (13 hodnocení)

Apartment Kantun se nachází v Šibeniku, přibližně 28 km od radnice, a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Kuća za odmor LYRA
Kuća za odmor LYRA

9,6 / 10 (5 hodnocení)

Kuća za odmor LYRA se nachází ve Skradinu, 20 km od pevnosti Barone a 21 km od radnice v Šibeniku. Nabízí terasu a klimatizaci. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Rokovača
Rokovača

9,5 / 10 (98 hodnocení)

Rokovača se nachází asi 21 km od radnice v Šibeniku a nabízí ubytování s balkonem a rychlovarnou konvicí. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartman Ana
Apartman Ana

9,5 / 10 (97 hodnocení)

Apartman Ana se nachází 19 km od pevnosti Barone a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Casa Scardona
Casa Scardona

9,5 / 10 (50 hodnocení)

Casa Scardona se nachází ve Skradinu a nabízí 4hvězdičkové ubytování s vlastním balkonem. Všechny pokoje v tomto 4hvězdičkovém penzionu mají výhled do zahrady, přístup do zahrady a na terasu. K dispozici je dětské hřiště, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartmani Goga
Apartmani Goga

9,5 / 10 (45 hodnocení)

Apartmani Goga se nachází ve Skradinu, 44 km od Primoštenu, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Hotel Bonaca
Hotel Bonaca

9,4 / 10 (406 hodnocení)

Hotel Bonaca se nachází vr Skradinu a má venkovní bazén s lehátky. Tento 4hvězdičkový hotel nabízí klimatizované pokoje s vlastní koupelnou a bezplatným Wi-Fi, zahradu a také restauraci, která podává chorvatskou kuchyni.

Apartments Vesna
Apartments Vesna

9,4 / 10 (136 hodnocení)

Apartments Vesna se nachází mezi dolním tokem řeky Krky a národním parkem Krka. Nabízí ubytování s možností vlastního stravování, prostorným obývacím pokojem a zahradou. Ve všech prostorách je zdarma k dispozici Wi-Fi.

Apartments & Rooms Formenti
Apartments & Rooms Formenti

9,3 / 10 (332 hodnocení)

Apartmány Apartments & Rooms Formenti se nacházejí ve městě Skradin, pouhých 30 metrů od moře a 4 km od vodopádů v národním parku Krka, a nabízejí klimatizované ubytování s výhledem na moře i ve všech prostorách zdarma dostupné Wi-Fi.

Banin
Banin

9,3 / 10 (199 hodnocení)

Banin se nachází ve Skradinu, 23 km od pevnosti Barone a radnice v Šibeniku. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. 15 km od vodopádů Krka a 23 km od kostela sv. Barbory. Nabízí gril a terasu. K dispozici je pokojová služba, služba concierge a směnárna.

Studio Apartment Škatula
Studio Apartment Škatula

9,3 / 10 (75 hodnocení)

Studio Apartment Škatula se nachází v Šibeniku, asi 21 km od radnice. Nabízí výhled do zahrady, terasu a rychlovarnou konvici. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 20 km od pevnosti Barone a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Boutique Rooms Mirabilis
Boutique Rooms Mirabilis

9,2 / 10 (213 hodnocení)

Boutique Rooms Mirabilis se nachází ve Skradinu, 14 km od Vodice, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Viola
Viola

9,2 / 10 (143 hodnocení)

Viola se nachází ve Skradinu, 19 km od pevnosti Barone a 21 km od radnice.

Panorama Apartments
Panorama Apartments

9,2 / 10 (139 hodnocení)

Panorama Apartments se nachází ve Skradinu v Šibenicko-kninské župě, 20 km od pevnosti Barone, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětským hřištěm, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Scardona Park Luxury Accommodation
Scardona Park Luxury Accommodation

9,2 / 10 (126 hodnocení)

Scardona Park Luxury Accommodation se nachází ve Skradinu, 19 km od pevnosti Barone a 20 km od radnice. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je vzdálené 18 km od pevnosti sv. Michaela, 20 km od kostela sv. Barbory a 20 km od městského muzea v Šibeniku. Ubytování je vhodné pro alergiky a nachází se 12 km od vodopádů Krka.

Apartmani Lana
Apartmani Lana

9,2 / 10 (82 hodnocení)

Apartmani Lana se nachází ve Skradinu v Šibenicko-kninské župě a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Guest House Zlatka
Guest House Zlatka

9,2 / 10 (24 hodnocení)

Guest House Zlatka se nachází ve Skradinu, 19 km od pevnosti Barone a 21 km od radnice. Nabízí bezplatné Wi-Fi. Nabízí rodinné pokoje a terasu. K místním zajímavostem, jako je kostel sv. Barbory v Šibeniku, je to 20 km a městské muzeum v Šibeniku 21 km.

Holiday house Ana
Holiday house Ana

9,2 / 10 (20 hodnocení)

Prázdninový dům se zahradou, terasou a grilem. Ana nabízí ubytování ve Skradinu s bezplatným Wi-Fi a výhledem na hory. Apartmán má balkon a výhled do zahrady.

Apartment Matic Sonkovic
Apartment Matic Sonkovic

9,1 / 10 (32 hodnocení)

Apartment Matic Sonkovic se nachází ve Skradinu v Šibenicko-kninské župě, 24 km od pevnosti Barone. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Kuća za odmor Dany
Kuća za odmor Dany

9,1 / 10 (14 hodnocení)

Kuća za odmor Dany se nachází ve Skradinu v Šibenicko-kninské župě a nabízí balkon a výhled na řeku. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 22 km od Šibeniku a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Titius Apartment
Titius Apartment

9,1 / 10 (11 hodnocení)

Titius Apartment se nachází ve Skradinu. 44 km od Primoštenu.