Ubytování ve městě Sinac

Město Sinac se nachází v regionu Licko-senjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Sinac nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sinac

Holiday Home Bulog
Holiday Home Bulog

10 / 10 (8 hodnocení)

Holiday Home Bulog se nachází asi 1,2 km od Ilići. Nabízí výhled do zahrady, sezónní venkovní bazén, tenisový kurt a gril. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi.

Forestside House Gacka
Forestside House Gacka

10 / 10 (1 hodnocení)

Forestside House Gacka se nachází v Sinacu v Licko-senjské župě a nabízí terasu. 46 km od Rabu. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday home Melani
Holiday home Melani

9,8 / 10 (18 hodnocení)

Holiday home Melani se nachází v Sinacu, 300 metrů od Sinacu a 1,6 km od Brajkovići. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Biser Gacke
Villa Biser Gacke

9,8 / 10 (13 hodnocení)

Villa Biser Gacke se nachází v Sinacu a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Holiday Home Sinac
Holiday Home Sinac

9,6 / 10 (25 hodnocení)

Holiday Home Sinac se nachází v Sinacu, 600 metrů od Tonkovići a 800 metrů od Laškarini, a nabízí klimatizaci. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.