Ubytování ve městě Punat

Město Punat se nachází v regionu Krk ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Punat nabízíme 229 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Punat

Apartments Mikulin Family
Apartments Mikulin Family

10 / 10 (25 hodnocení)

Apartments Mikulin Family se nachází v Punatu na ostrově Krk, necelý 1 km od pláže Pila, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Luxury apartment Marco Polo with a private swimming pool
Luxury apartment Marco Polo with a private swimming pool

10 / 10 (2 hodnocení)

Luxury apartment Marco Polo se nachází v Punatu a nabízí sezónní venkovní bazén, bar, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Ivka -apt-1
Apartment Ivka -apt-1

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Ivka -apt-1 se nachází u pláže Punat, 400 metrů od pláže Pila a 2,8 km od pláže Konobe. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 300 metrů od pláže Punta Debij a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Stunning apartment in Punat with 2 Bedrooms and WiFi
Stunning apartment in Punat with 2 Bedrooms and WiFi

10 / 10 (2 hodnocení)

Úchvatný apartmán v Punatu se 2 ložnicemi a WiFi se nachází v Punatu, 1,7 km od pláže Punta Debij a 1,4 km od přístavu Punat.Nabízí výhled na moře.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,3 km od pláže Pila a nabízí parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Andrea
Villa Andrea

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa Andrea se nachází v Punatu, 500 metrů od pláže Pila a necelý 1 km od pláže Punta Debij. Nabízí klimatizaci. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments with a parking space Punat, Krk - 16307
Apartments with a parking space Punat, Krk - 16307

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartmány s parkovacím místem se nachází v Punatu na ostrově Krk, nedaleko pláží Punta Debij a Pila. Punat, Krk - 16307 nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Studio Punat 13153a
Studio Punat 13153a

10 / 10 (1 hodnocení)

Studio Punat 13153a se nachází v Punatu, 600 metrů od pláže Punta Debij, 2,6 km od pláže Konobe a 2,4 km od přístavu Punat. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Nice home in Punat with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Nice home in Punat with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

10 / 10 (1 hodnocení)

Pěkný dům v Punatu se 3 ložnicemi, WiFi a venkovním bazénem se nachází v Punatu a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments with a parking space Punat, Krk - 19318
Apartments with a parking space Punat, Krk - 19318

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartmány s parkovacím místem se nachází méně než 1 km od pláže Punta Debij, 2,3 km od pláže Malo More a 1,1 km od přístavu Punat. Punat, Krk - 19318 nabízí ubytování v Punatu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Smokvina
Apartment Smokvina

9,9 / 10 (15 hodnocení)

Apartment Smokvina se nachází v Punatu, 10 km od přístavu Punat a františkánského kláštera Kosljun, a nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Studio Point of view
Studio Point of view

9,8 / 10 (30 hodnocení)

Studio Point of view se nachází v Punatu, 1,2 km od pláže Pila, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Cukar
Apartments Cukar

9,8 / 10 (28 hodnocení)

Nachází se v Punatu na ostrově Krk, u pláží Pila a Punta Debij. Apartments Cukar se nachází nedaleko a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Apartments Milenka
Apartments Milenka

9,8 / 10 (25 hodnocení)

Apartments Milenka se nachází v Punatu na ostrově Krk, 300 metrů od pláže Punta Debij. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Ivana
Apartment Ivana

9,8 / 10 (13 hodnocení)

Apartmán Ivana se nachází asi 1,2 km od pláže Punta Debij a nabízí výhled do zahrady, balkon a kávovar. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od pláže Pila a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartmani Lesjak
Apartmani Lesjak

9,8 / 10 (7 hodnocení)

Apartmani Lesjak se nachází v Punatu, 200 metrů od pláže Punta Debij. Nabízí výhled na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartmani Manzoni
Apartmani Manzoni

9,7 / 10 (46 hodnocení)

Apartmani Manzoni se nachází v Punatu na ostrově Krk, 150 metrů od pláže Punta Debij. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Poduniz
Villa Poduniz

9,7 / 10 (38 hodnocení)

Villa Poduniz se nachází v Punatu, 1,1 km od pláže Pila a 1,5 km od pláže Punta Debij. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou.

Apartment Lucia
Apartment Lucia

9,7 / 10 (28 hodnocení)

Apartment Lucia se nachází v Punatu, 500 metrů od pláže Pila, 2,9 km od pláže Konobe a přístavu Punat, a nabízí zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

App La Vita e bella - Azzurro
App La Vita e bella - Azzurro

9,7 / 10 (26 hodnocení)

App La Vita e bella - Azzurro se nachází v Punatu, 550 metrů od pláže Punta Debij a 2,5 km od pláže Konobe. Nabízí terasu a výhled na město. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 450 metrů od pláže Pila a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday House Pulina
Holiday House Pulina

9,7 / 10 (20 hodnocení)

Holiday House Pulina se nachází v Punatu, 450 metrů od pláže Dunat a 700 metrů od pláže Galapagos. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a wellness centrem. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Nara
Villa Nara

9,7 / 10 (15 hodnocení)

Villa Nara se nachází v Punatu a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Lea
Apartman Lea

9,7 / 10 (11 hodnocení)

Apartman Lea se nachází asi 400 metrů od pláže Pila a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 200 metrů od pláže Punta Debij a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Nikolina
Apartment Nikolina

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Nikolina se nachází v Punatu, pouhých 100 metrů od pláže Punta Debij a 500 metrů od pláže Pila, a nabízí balkon. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

B&B Villa Maris
B&B Villa Maris

9,6 / 10 (197 hodnocení)

Bed and breakfast Villa Maris se nachází v letovisku Punat, asi 1,9 km od přístavu Punat a 1,7 km od františkánského kláštera Kosljun, a nabízí zahradu, venkovní jídelní prostor a bezplatné Wi-Fi.

B&B Villa Maris Punat
B&B Villa Maris Punat

9,6 / 10 (159 hodnocení)

B&B Villa Maris Punat se nachází v Punatu, necelý 1 km od pláže Punta Debij, a nabízí ubytování s bezplatnou půjčovnou jízdních kol, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a terasou. Tento 4hvězdičkový hotel nabízí nepřetržitě otevřenou recepci a pokojovou službu. Klimatizované pokoje mají výhled na bazén, psací stůl a bezplatné Wi-Fi.

Bonihome Apartments
Bonihome Apartments

9,6 / 10 (90 hodnocení)

Bonihome Apartments se nachází v Punatu, 400 metrů od moře. Nabízí venkovní bazén s lehátky a slunečníky a klimatizované apartmány s terasou. Hostům je k dispozici zahrada.

Apartman Ana
Apartman Ana

9,6 / 10 (49 hodnocení)

Apartman Ana se nachází v Punatu, 1,4 km od pláže Punta Debij, 1,4 km od přístavu Punat a 8,9 km od františkánského kláštera Kosljun. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od pláže Pila a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Žardin
Žardin

9,6 / 10 (47 hodnocení)

Žardin se nachází v Punatu, 650 metrů od pláže Pila, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Home Away From Home
Apartments Home Away From Home

9,6 / 10 (42 hodnocení)

Apartments Home se nachází v Punatu, méně než 1 km od pláže Pila a 15 minut chůze od pláže Punta Debij. Away From Home nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou.

Apartments Come&Stay
Apartments Come&Stay

9,6 / 10 (33 hodnocení)

Apartments Come&Stay se nachází v Punatu na ostrově Krk, nedaleko pláží Pila a Punta Debij. Nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Guest house Otto
Guest house Otto

9,6 / 10 (27 hodnocení)

Guest house Otto se nachází v Punatu a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Otto
Apartman Otto

9,6 / 10 (25 hodnocení)

Apartman Otto se nachází v Punatu, 1 km od pláže Pila a 1,5 km od pláže Punta Debij. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a zahradou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, šnorchlování a cyklistice.

The Rooftop Apartment Punat
The Rooftop Apartment Punat

9,6 / 10 (24 hodnocení)

The Rooftop Apartment Punat se nachází v Punatu, v blízkosti pláže Punta Debij a 1,2 km od přístavu. Nabízí balkon s výhledem na moře, zahradu a gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Punta 1st Floor
Villa Punta 1st Floor

9,6 / 10 (19 hodnocení)

Nachází se 400 metrů od pláže Pila, Villa Punta 1st Floor nabízí zahradu, terasu a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Summer home Natali
Summer home Natali

9,6 / 10 (18 hodnocení)

Summer home Natali se nachází v Punatu, 600 metrů od pláže Punta Debij, 2,3 km od pláže Konobe a 2 km od františkánského kláštera Kosljun. Nabízí zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 550 metrů od pláže Pila a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Bura
Apartman Bura

9,6 / 10 (17 hodnocení)

Apartman Bura se nachází asi 700 metrů od pláže Punta Debij a nabízí ubytování s výhledem na moře, terasou a rychlovarnou konvicí. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartmani Grabovčić
Apartmani Grabovčić

9,6 / 10 (17 hodnocení)

Apartmani Grabovčić se nachází v Punatu na ostrově Krk, 500 metrů od pláže Pila, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Finestra sul mare
Finestra sul mare

9,6 / 10 (14 hodnocení)

Finestra sul mare se nachází v Punatu, v blízkosti pláže Punta Debij a 1,5 km od přístavu Punat. Nabízí balkon s výhledem na moře, bezplatné půjčení jízdních kol a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,4 km od pláže Pila a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Jugo
Apartman Jugo

9,6 / 10 (12 hodnocení)

Apartman Jugo se nachází asi 700 metrů od pláže Punta Debij a nabízí ubytování s výhledem na moře, terasou a rychlovarnou konvicí. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Branka
Apartments Branka

9,6 / 10 (10 hodnocení)

Nachází se v Punatu na ostrově Krk, u pláží Pila a Punta Debij. Apartments Branka nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm nedaleko.

3 Bedroom Apartment Ivana with private parking, Punat
3 Bedroom Apartment Ivana with private parking, Punat

9,6 / 10 (9 hodnocení)

3 Bedroom Apartment Ivana with private parking, Punat se nachází v Punatu, necelý 1 km od pláže Punta Debij a 10 minut chůze od pláže Pila. Nabízí zahradu a klimatizaci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a windsurfingu.

Lana
Lana

9,6 / 10 (8 hodnocení)

Lana se nachází asi 1,4 km od pláže Punta Debij a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, balkonem a kávovarem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1 km od pláže Pila a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments by the sea Punat, Krk - 17857
Apartments by the sea Punat, Krk - 17857

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Nachází se v Punatu na ostrově Krk, u pláží Punta Debij a Pila. Apartments by the sea Punat, Krk - 17857 nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm v blízkosti.

PANORAMA, 100m from the water, rebuild 2020, penthouse, 2 teracces, modern
PANORAMA, 100m from the water, rebuild 2020, penthouse, 2 teracces, modern

9,6 / 10 (5 hodnocení)

PANORAMA, 100 metrů od vody, přestavba 2020, penthouse, 2 teracces, moderní, ubytování s bezplatnou půjčovnou jízdních kol a terasou se nachází v Punatu, 1 km od pláže Punta Debij, 1,9 km od přístavu Punat a 10 km od františkánského kláštera Kosljun. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od pláže Pila a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Anton
Apartment Anton

9,5 / 10 (73 hodnocení)

Apartment Anton se nachází v Punatu, 1 km od pláže Pila a 1,5 km od pláže Punta Debij. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady.

Villa Punta
Villa Punta

9,5 / 10 (36 hodnocení)

Nachází se v Punatu na ostrově Krk, u pláží Punta Debij a Pila. Villa Punta se nachází v blízkosti ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Mobile Homes Sanmar
Mobile Homes Sanmar

9,5 / 10 (35 hodnocení)

Mobile Homes Sanmar se nachází v Punatu a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento 4hvězdičkový prázdninový dům se nachází 600 metrů od pláže Punta Debij a nabízí neplacené soukromé parkoviště.

Apartmani Alma
Apartmani Alma

9,5 / 10 (31 hodnocení)

Apartmani Alma se nachází v Punatu na ostrově Krk, 1 km od pláže Pila, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.