Ubytování ve městě Prkačini

Město Prkačini se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Prkačini nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Prkačini

Apartment Sartoria
Apartment Sartoria

10 / 10 (13 hodnocení)

Apartmán Sartoria se nachází v obci Prkačini. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Lu
Villa Lu

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Lu se nachází v Prkačini a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. Klimatizované ubytování je vzdálené 19 km od Rovinje a hosté mohou využívat soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Rudinka
Villa Rudinka

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Villa Rudinka se nachází v Prkačini, 21 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 39 km od amfiteátru Pula Arena. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Mariva
Villa Mariva

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Mariva se nachází v obci Prkačini na Istrii a nabízí terasu. Klimatizované ubytování je vzdálené 19 km od Rovinje a hosté mohou využívat soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Casa Nina
Casa Nina

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa Nina se nachází v Prkačini, 21 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 39 km od amfiteátru Pula Arena. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.