Ubytování ve městě Polače

Město Polače se nachází v regionu Mljet ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Polače nabízíme 12 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Polače

Guest House Radulj
Guest House Radulj

9,2 / 10 (188 hodnocení)

Apartmány Radulj se nachází na území národního parku Mljet, pouhých 10 metrů od moře a 200 metrů od centra Polače. Kolem budovy rostou palmy a borovice. Nabízí ubytování s výhledem na moře, bezplatné Wi-Fi připojení a terasu se zázemím pro grilování.

Rooms Karla
Rooms Karla

9 / 10 (137 hodnocení)

Rooms Karla se nachází v Polače, 1,4 km od pláže Paljevina a 41 km od hradeb Stonu. Nabízí ubytování s terasou a neplacené soukromé parkoviště. Tento 3hvězdičkový penzion nabízí sdílený lounge a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. K dispozici je sdílená kuchyň a úschovna zavazadel.

Apartments Matana Chano
Apartments Matana Chano

9 / 10 (72 hodnocení)

Apartments Matana Chano se nachází v centru Polače na ostrově Mljet, v srdci národního parku Mljet a pouhých 100 metrů od pláže. Nabízí ubytování ve studiích a apartmánech s možností vlastního stravování a panoramatickým výhledem na moře.

Apartments Nodilo
Apartments Nodilo

8,8 / 10 (50 hodnocení)

Apartmány Nodilo se nacházejí v obci Polače v Dubrovnicko-neretvanské župě, nedaleko pláže Paljevina, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště.

Apartments Angelo
Apartments Angelo

8,7 / 10 (53 hodnocení)

Apartments Angelo se nachází v obci Polače, 300 metrů od pláže Paljevina a 18 km od jeskyně Odysseus. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a barem.

Apartments Dabelić
Apartments Dabelić

8 / 10 (307 hodnocení)

Apartmány Apartments Dabelić se nacházejí v obci Polače ležící na území národního parku Mljet, jen několik kroků od moře, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště.

Guest House Busurelo
Guest House Busurelo

8 / 10 (224 hodnocení)

Penzion Busurelo je situován na pobřeží v centru městečka Polače na ostrově Mljet, pouhých 200 metrů od nejbližší písečné a oblázkové pláže, a nabízí pokoje, studia a apartmány se zařízenou terasou s výhledem na moře a bezplatným Wi-Fi.

Sea House Mljet
Sea House Mljet

8 / 10 (52 hodnocení)

Tento penzion se nachází na pobřeží v malé vesničce Polače, pouhých 150 metrů od katamaránu se spojením do Dubrovníku. V restauraci s terasou u mořské promenády se podávají chorvatská jídla.

Apartments by the sea Polace, Mljet - 613
Apartments by the sea Polace, Mljet - 613

Apartments by the sea Polace, Mljet - 613 se nachází v Polače. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments and rooms by the sea Polace, Mljet - 604
Apartments and rooms by the sea Polace, Mljet - 604

Apartments and rooms by the sea Polace, Mljet - 604 se nachází v Polače, 600 metrů od pláže Paljevina. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Beautiful apartment in Polace with 2 Bedrooms and WiFi
Beautiful apartment in Polace with 2 Bedrooms and WiFi

Krásný apartmán se 2 ložnicemi a Wi-Fi ve městě Polace se může pochlubit výhledem na moře a nabízí ubytování s balkonem a kávovarem, asi 18 km od jeskyně Odysseus.Klimatizované ubytování se nachází 200 metrů od pláže Paljevina a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště na místě.

Stunning apartment in Polace with 2 Bedrooms and WiFi
Stunning apartment in Polace with 2 Bedrooms and WiFi

Ohromující apartmán v Polače se 2 ložnicemi a Wi-Fi se může pochlubit výhledem na moře a nachází se v Polače, 18 km od Odysseovy jeskyně.Klimatizované ubytování se nachází 200 metrů od pláže Paljevina a hosté mohou využívat soukromé parkoviště na místě a bezplatné Wi-Fi.