Ubytování ve městě Podobuče

Město Podobuče se nachází v regionu Dubrovnicko-neretvanská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Podobuče nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Podobuče

Holiday home Podobuce bb V
Holiday home Podobuce bb V

10 / 10 (1 hodnocení)

Prázdninový dům Podobuče bb se nachází v obci Podobuče, 100 metrů od pláže Podobuce a 21 km od přístavu ACI Marina Korčula. V nabízí klimatizaci. Nabízí výhled na moře a je vzdálen 21 km od Věže všech svatých a biskupské pokladny Korčuly.

Holiday home Podobuce bb VI
Holiday home Podobuce bb VI

10 / 10 (1 hodnocení)

Prázdninový dům Podobuce bb nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem. VI se nachází v obci Podobuče. Nabízí výhled na moře a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Apartments by the sea Podobuce, Peljesac - 631
Apartments by the sea Podobuce, Peljesac - 631

9,2 / 10 (10 hodnocení)

Apartments by the sea Podobuče, Peljesac - 631 se nachází v obci Podobuče, jen pár kroků od pláže Podobuce. Nabízí výhled na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday home Podobuce bb III
Holiday home Podobuce bb III

8 / 10 (2 hodnocení)

Holiday home Podobuce bb III se nachází v obci Podobuče a nabízí ubytování se soukromým bazénem a výhledem na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 200 metrů od pláže Podobuce a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday home Podobuce 33
Holiday home Podobuce 33

Prázdninový dům Podobuče 33 se nachází v obci Podobuče a nabízí ubytování se soukromým bazénem a výhledem na moře. 21 km od Korčuly. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Holiday home Viki1 - next to sea
Holiday home Viki1 - next to sea

Holiday home Viki1 - next to sea se nachází v obci Podobuče, jen pár kroků od pláže Podobuce a 21 km od přístavu ACI Marina Korčula. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Ubytování je vzdálené 21 km od katedrály sv. Marka a věže Kanavelić.

Holiday Home Marijana
Holiday Home Marijana

Holiday Home Marijana se nachází v obci Podobuče, 2,2 km od pláže Ovrata a 2,9 km od pláže Podobuce, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a potápění.