Ubytování ve městě Plitvická jezera

Město Plitvická jezera se nachází v regionu Licko-senjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Plitvická jezera nabízíme 93 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Plitvická jezera

Tesla's Gastro House Plitvice
Tesla's Gastro House Plitvice

9,8 / 10 (277 hodnocení)

Penzion Tesla's Gastro House Plitvice se nachází v obci Prijeboj, 6,8 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, bar a sdílený lounge. Všechny pokoje ve 4hvězdičkovém penzionu mají výhled do zahrady a hosté mohou využívat zahradu a gril. Penzion nabízí rodinné pokoje.

Guest House Plitvice Villa Verde
Guest House Plitvice Villa Verde

9,7 / 10 (894 hodnocení)

Penzion Guest House Plitvice Villa Verde se nachází v obci Jezerce, 1,5 km od vchodu č. 2 do národního parku Plitvická jezera, je obklopený borovicemi a nabízí pokoje se zdarma dostupným Wi-Fi připojením a výhledem do zahrady.

B&B Millenium House
B&B Millenium House

9,7 / 10 (574 hodnocení)

B & B Millenium House se nachází v obci Jezerce, 5-minut jízdy od národního parku Plitvická jezera, a nabízí restauraci, terasu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

B&B Plitvice Holiday Lodge
B&B Plitvice Holiday Lodge

9,7 / 10 (440 hodnocení)

B&B Plitvice Holiday Lodge se nachází v obci Plitvička Jezera v Licko-senjské župě, 2,2 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

L&L Leisure Apartments Plitvice
L&L Leisure Apartments Plitvice

9,7 / 10 (169 hodnocení)

L&L Leisure Apartments Plitvice se nachází v obci Plitvička Jezera, 700 metrů od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a 1,2 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Jezerce je vzdálené 2 km a Plitvica selo 14 km.

Cozy House Ania
Cozy House Ania

9,7 / 10 (26 hodnocení)

Cozy House Ania se nachází v obci Plitvička Jezera, 12 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a 14 km od vstupu č. 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným lounge a zahradou. Vila s bezplatným soukromým parkovištěm a sdílenou kuchyní.

Wooden house with a waterfall
Wooden house with a waterfall

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Wooden house with a vodopád se nachází v obci Plitvička Jezera, pouhých 15 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje. Nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň a terasu.

Rustic Inn River
Rustic Inn River

9,6 / 10 (549 hodnocení)

Rustic Inn River se nachází v obci Plitvička Jezera, 7 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje. Nabízí zahradu, neplacené soukromé parkoviště a restauraci. Tento 4hvězdičkový penzion nabízí bezplatné Wi-Fi a pokojovou službu. Některé pokoje mají terasu s výhledem na řeku.

Green lakes house 2
Green lakes house 2

9,6 / 10 (289 hodnocení)

Green Lakes house 2 se nachází v obci Plitvička Jezera, 2,7 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera, 5,7 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a 500 metrů od Jezerce. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment I&M
Apartment I&M

9,6 / 10 (85 hodnocení)

Apartment I&M se nachází v obci Plitvička Jezera a nabízí restauraci, bar, bezplatné půjčení jízdních kol a výhled do zahrady. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřená recepce.

Villa Dobra
Villa Dobra

9,6 / 10 (72 hodnocení)

Villa Dobra se nachází asi 400 metrů od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na hory. Vila se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Plitvice Story
Plitvice Story

9,6 / 10 (68 hodnocení)

Plitvice Story se nachází 13 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera a nabízí zahradu, terasu a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Vila Bella
Vila Bella

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Vila Bella se nachází v obci Plitvička Jezera a nabízí terasu s výhledem na hory a bazén, sezónní venkovní bazén, saunu a vířivku. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Green lakes house
Green lakes house

9,5 / 10 (721 hodnocení)

Green lakes house se nachází v obci Plitvická Jezera, 2,7 km od Národního parku Plitvická jezera a 2,5 km od vstupu do parku č. 2. Nabízí klimatizované pokoje s Wi-Fi zdarma a vlastní koupelnou.

Guesthouse Bor Plitvice Lakes
Guesthouse Bor Plitvice Lakes

9,5 / 10 (585 hodnocení)

Guest House Bor se nachází v obci Mukinje, 1,5 km od vchodu 2 do národního parku Plitvická jezera a jen 20 metrů od lyžařského vleku Mukinje.

Guest House Lipov Hlad
Guest House Lipov Hlad

9,5 / 10 (519 hodnocení)

Guest House Lipov Hlad se nachází v obci Plitvička Jezera, 3,8 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a 5,5 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. Všechny pokoje v tomto 3hvězdičkovém penzionu mají výhled do zahrady a hosté mohou využívat gril. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 8,5 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera.

Rooms Imperial House
Rooms Imperial House

9,5 / 10 (446 hodnocení)

Rooms Imperial House se nachází 2,5 km od národního parku Plitvická jezera, vchodu 2. Nabízí vlastní restauraci, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Rustic Inn River 2
Rustic Inn River 2

9,5 / 10 (276 hodnocení)

House Prijeboj se nachází přímo u lesa v klidné obci Prijeboj, která leží v národním parku Plitvická jezera zapsaném na seznamu UNESCO. Nabízí Wi-Fi zdarma a klimatizované pokoje s ručně vyrobeným dřevěným nábytkem.

B&B Villa Sumrak Plitvica Rooms
B&B Villa Sumrak Plitvica Rooms

9,5 / 10 (240 hodnocení)

B&B Villa Sumrak se nachází v Národním parku Plitvická jezera, pouhých 200 metrů od řeky Plitvica. B&B Villa Sumrak Plitvica Rooms nabízí ubytování s restaurací, neplaceným soukromým parkovištěm, barem a společným salonkem. Tento 4hvězdičkový penzion nabízí nepřetržitě otevřenou recepci a služby concierge. Všechny pokoje mají klimatizaci, výhled do zahrady, psací stůl a Wi-Fi zdarma.

Rustic Lodge Plitvice 1
Rustic Lodge Plitvice 1

9,5 / 10 (234 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Plitvička Jezera, 1,1 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje. Rustic Lodge Plitvice 1 nabízí ubytování s restaurací, bezplatným soukromým parkovištěm, barem a zahradou. Nabízí rodinné pokoje a terasu. Penzion má lyžárnu.

Lake House 1
Lake House 1

9,5 / 10 (223 hodnocení)

Lake House 1 se nachází v obci Plitvička Jezera a nabízí bar, sdílený lounge, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 2,4 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a 4,1 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera.

Up27 Suites Plitvice
Up27 Suites Plitvice

9,5 / 10 (211 hodnocení)

Up27 Suites Plitvice se nachází v obci Plitvička Jezera, 1 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera a 2,7 km od národního parku Plitvická jezera. Nabízí výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi.

Sweet home
Sweet home

9,5 / 10 (210 hodnocení)

Sweet home se nachází v obci Plitvička Jezera, 600 metrů od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje, 1,2 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera a 5,3 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera.

10 minutes walk to the lakes
10 minutes walk to the lakes

9,5 / 10 (122 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Plitvička Jezera, 10 minut chůze od jezer, 1,2 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera a 5,6 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí bezplatné Wi-Fi a nepřetržitě otevřenou recepci.

Tisa - SELF CHECK-IN
Tisa - SELF CHECK-IN

9,5 / 10 (114 hodnocení)

Tisa - SELF CHECK-IN se nachází v obci Plitvička Jezera v Licko-senjské župě a nabízí 3hvězdičkové ubytování s bezplatným Wi-Fi. Tento 3hvězdičkový apartmán se nachází 700 metrů od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje.

House Poljana
House Poljana

9,5 / 10 (40 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Plitvička Jezera, 10 km od národního parku Plitvická jezera - vstup 1 a House Poljana se nachází 13 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným loungem a zahradou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice.

San Korana
San Korana

9,5 / 10 (33 hodnocení)

San Korana se nachází v obci Plitvička Jezera, 3,3 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a 6,3 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí ubytování se zahradou a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené asi 8 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje, 500 metrů od Korany a 2,8 km od Selište Drežničko. Penzion má rodinné pokoje.

Guesthouse Green Valley
Guesthouse Green Valley

9,4 / 10 (840 hodnocení)

Guesthouse Green Valley se nachází v obci Plitvička Jezera, 2,1 km od autobusové stanice Jezerce - Mukinje. Nabízí zahradu, kde si můžete uspořádat piknik. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi a nechybí ani neplacené soukromé parkoviště.

Pansion Breza
Pansion Breza

9,4 / 10 (635 hodnocení)

Pansion Breza stojí na klidném místě mezi lesy a loukami, jen 1 km od Kozjaku, největšího jezera v Národním parku Plitvice.

Guesthouse Family Bosnic
Guesthouse Family Bosnic

9,4 / 10 (577 hodnocení)

Guesthouse Family Bosnic se nachází v obci Plitvička Jezera, 1,8 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a 3,4 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí ubytování s grilem a neplacené soukromé parkoviště. Tento 3hvězdičkový penzion má terasu a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Ubytování je nekuřácké a nachází se 6,4 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera.

Apartman Petra
Apartman Petra

9,4 / 10 (149 hodnocení)

Apartman Petra se nachází v obci Plitvička Jezera, necelý 1 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a 14 minut chůze od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice.

Plitvice Green Valley
Plitvice Green Valley

9,4 / 10 (45 hodnocení)

Plitvice Green Valley se nachází v obci Plitvička Jezera, 2,2 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje, a nabízí ubytování s barem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a terasou. K dispozici je pokojová služba a dětské hřiště. Penzion má rodinné pokoje.

Grand Lakes 2
Grand Lakes 2

9,3 / 10 (522 hodnocení)

Grand Lakes 2 se nachází v obci Plitvička Jezera a nabízí 4hvězdičkové ubytování s terasou a barem. Tento 4hvězdičkový penzion má zahradu a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 1,8 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje.

Apartments Nada & Yoya
Apartments Nada & Yoya

9,3 / 10 (514 hodnocení)

Apartmán Nada i Yoya se nachází v obci Mukinje, 800 metrů od vstupu do národního parku Plitvická jezera zapsaného na seznamu UNESCO. Nabízí apartmán s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Rustic Lodge Plitvice
Rustic Lodge Plitvice

9,3 / 10 (446 hodnocení)

Rustic Lodge Plitvice nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách v klidném prostředí u Plitvických jezer. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Plitvice Miric Inn
Plitvice Miric Inn

9,3 / 10 (422 hodnocení)

Tento rodinný penzion se nachází jen 1,5 km od vchodu č. 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí pokoje s vlastní koupelnou, satelitní TV s plochou obrazovkou a Wi-Fi zdarma. Ubytovací jednotky se nacházejí ve 2 samostatných domech.

Guest House Family Varda Plitvice Lakes
Guest House Family Varda Plitvice Lakes

9,3 / 10 (287 hodnocení)

Guest House Family Varda Plitvice Lakes se nachází v obci Jezerce, 3,5 km od vstupu č. 2 do národního parku Plitvická jezera, který je zapsaný na seznamu UNESCO. K dispozici je také bezplatné Wi-Fi. Penzion je obklopený zahradou s jídelním koutem, lehátky a zázemím pro grilování.

Apartment Near the Lakes
Apartment Near the Lakes

9,3 / 10 (93 hodnocení)

Apartment Near the Lakes se nachází v obci Plitvička Jezera, 800 metrů od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a 1,1 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí dětské hřiště a nepřetržitě otevřenou recepci. Nachází se 5,6 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a má bankomat.

Apartment Iskra
Apartment Iskra

9,3 / 10 (27 hodnocení)

Apartment Iskra se nachází v obci Plitvička Jezera, 1,2 km od vstupu č. 2 do národního parku Plitvická jezera, 5,3 km od vstupu č. 1 do národního parku Plitvická jezera a pár kroků od Mukinje. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

House Pox 2
House Pox 2

9,2 / 10 (318 hodnocení)

House Pox se nachází v obci Plitvička Jezera, 3 km od vstupu č. 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí pokoje a apartmány s vlastní koupelnou a bezplatným Wi-Fi.

Aria Plitvice
Aria Plitvice

9,2 / 10 (243 hodnocení)

Aria Plitvice se nachází v obci Plitvička Jezera, 12 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a 14 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování se nachází 17 km od národního parku Plitvická jezera - vstup 1, 600 metrů od Rudanovace a 2,9 km od Mihaljevac. Výhled směřuje na hory.

House Pox
House Pox

9,2 / 10 (202 hodnocení)

House Pox se nachází v obci Plitvička Jezera, 1,9 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, zahradu a terasu. Ubytování je vzdálené asi 3,5 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera, 6,5 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a 500 metrů od Jezerce. Nabízí výhled na hory, dětské hřiště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Timber valley
Timber valley

9,2 / 10 (174 hodnocení)

Apartmány Timber Valley se nacházejí v obci Plitvička Jezera v Licko-senjské župě, 12 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, dětské hřiště, zahradu i bezplatné soukromé parkoviště.

Apartment Alex
Apartment Alex

9,2 / 10 (142 hodnocení)

Apartment Alex je 4hvězdičkový apartmán, který se nachází v obci Plitvička Jezera v Licko-senjské župě a může se pochlubit: Wi-Fi zdarma. Tento 4hvězdičkový apartmán má výhled na hory a je vzdálen 600 metrů od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje.

Plitvice Apartment
Plitvice Apartment

9,2 / 10 (126 hodnocení)

Plitvice Apartment nabízí ubytování s výhledem do zahrady v obci Plitvička Jezera, 700 metrů od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a 1,2 km od národního parku Plitvická jezera - vstup 2. Tento apartmán nabízí výhled na město a hory a bezplatné Wi-Fi.

TOMLJANOVIĆ
TOMLJANOVIĆ

9,2 / 10 (122 hodnocení)

TOMLJANOVIĆ se nachází v obci Plitvička Jezera, 2,2 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a 3,9 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí ubytování se zahradou a bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování je vzdálené 6,8 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera, necelý 1 km od Jezerce a 2,8 km od Mukinje. Penzion má rodinné pokoje.

Studio Blue Ivy
Studio Blue Ivy

9,2 / 10 (98 hodnocení)

Studio Blue Ivy se nachází asi 700 metrů od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na hory. Tento 4hvězdičkový apartmán se nachází 1,3 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera.

PLITVICE FAIRYTALE
PLITVICE FAIRYTALE

9,2 / 10 (89 hodnocení)

PLITVICE FAIRYTALE se nachází v obci Plitvička Jezera, 3 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera a 2,9 km od národního parku Plitvická jezera, a nabízí zahradu a terasu. Tento bed and breakfast nabízí klimatizované pokoje s balkonem.