Ubytování ve městě Pifari

Město Pifari se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Pifari nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pifari

Villa St. Ana
Villa St. Ana

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa St. Ana se nachází v obci Pifari na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

House Vidulini 2134
House Vidulini 2134

9,7 / 10 (3 hodnocení)

House Vidulini 2134 se nachází v obci Pifari a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 20 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Rustica
Villa Rustica

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Villa Rustica se nachází v obci Pifari a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 35 km od Poreče a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Neo
Villa Neo

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Neo se nachází v obci Pifari na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Gimino
Villa Gimino

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Villa Gimino se nachází v obci Pifari, 21 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 38 km od amfiteátru Pula Arena. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Stunning home in Krnicari with 2 Bedrooms
Stunning home in Krnicari with 2 Bedrooms

9 / 10 (1 hodnocení)

Stunning home in Krnicari with 2 Bedrooms se nachází v obci Pifari a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.