Ubytování ve městě Petehi

Město Petehi se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Petehi nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Petehi

Villa Caeli
Villa Caeli

9 / 10 (3 hodnocení)

Villa Caeli se nachází v Petehi, pouhých 31 km od pulského amfiteátru, a nabízí venkovní bazén, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

House Raul 1974
House Raul 1974

8 / 10 (1 hodnocení)

House Raul 1974 se nachází v Petehi, 34 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, 8,9 km od hradu Morosini-Grimani a 19 km od hradu Dvigrad. Stojí 30 km od pulského amfiteátru a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Terra
Villa Terra

Villa Terra se nachází v Petehi, 31 km od amfiteátru Pula Arena a 35 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí sdílený lounge a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Cozy istrian stone villa Sasso with private pool
Cozy istrian stone villa Sasso with private pool

Villa Sasso se nachází v Petehi a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.