Ubytování ve městě Mošćenice

Město Mošćenice se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Mošćenice nabízíme 20 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mošćenice

Apartments Solte
Apartments Solte

10 / 10 (7 hodnocení)

Nachází se méně než 1 km od Sv. Apartments Solte nabízí zahradu, terasu a klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Holiday home in Moscenice 15209
Holiday home in Moscenice 15209

10 / 10 (3 hodnocení)

Holiday home in Moscenice 15209 se nachází v obci Mošćenice, pouhých 800 metrů od obce Sv.Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.Pláž Ivan.Tento prázdninový dům stojí 35 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica a 37 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží.

Villa Surina
Villa Surina

9,7 / 10 (23 hodnocení)

Villa Surina se nachází v obci Mošćenice, 1,1 km od pláže Jelenščica a 1,3 km od pláže Uboka, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, barem a zahradou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

The Terrace
The Terrace

9,7 / 10 (22 hodnocení)

The Terrace se nachází asi 4,5 km od pláže Sipar a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Mošćenice
Mošćenice

9,7 / 10 (10 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Mošćenice, 800 metrů od obce Sv. Mošćenice se nachází 1,6 km od pláže Ivan a nabízí klimatizaci. Nabízí restauraci, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

The View Studio Moscenice
The View Studio Moscenice

9,6 / 10 (9 hodnocení)

Na pláž je to 4,2 km.

Apartmani Sandra Rovini
Apartmani Sandra Rovini

9,5 / 10 (71 hodnocení)

Nachází se v obci Mošćenice v Přímořsko-gorskokotarské župě. Sv. Apartmani Sandra Rovini se nachází 1,8 km od pláže Ivan a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

House Vicky
House Vicky

9,5 / 10 (2 hodnocení)

House Vicky nabízí ubytování v Mošćenici, 1,2 km od pláže Uboka a 2,8 km od Sv. Ivan Beach. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Sabi
Sabi

9,4 / 10 (7 hodnocení)

Sabi se nachází v obci Mošćenice a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi.

Villa Terra
Villa Terra

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Villa Terra se nachází v obci Mošćenice a nabízí ubytování s vlastním bazénem, balkonem a výhledem na hory. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Drazen
Apartment Drazen

9,1 / 10 (19 hodnocení)

Apartmán Drazen s terasou se nachází v obci Mošćenice, 650 metrů od obce Sv. Pláž Ivan je vzdálená 1,2 km a pláž Uboka 1,4 km. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

House Nadija
House Nadija

8,4 / 10 (9 hodnocení)

House Nadija se nachází v obci Mošćenice, jen 1,1 km od pláže Uboka a 2,7 km od obce Sv. Ivan Beach. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Marija - MOD210
Apartment Marija - MOD210

8 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Marija - MOD210 se nachází v obci Mošćenice v Přímořsko-gorskokotarské župě a nabízí terasu a výhled na moře. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi a na místě je soukromé parkoviště.

Nice apartment in Moscenicka Draga with 2 Bedrooms and WiFi
Nice apartment in Moscenicka Draga with 2 Bedrooms and WiFi

Apartmán se nachází v obci Mošćenice, 700 metrů od obce Sv.Pěkný apartmán v Mosnické Drage se 2 ložnicemi a WiFi 1,3 km od pláže Ivan a nabízí ubytování se nachází Wi-Fi, klimatizací a terasou.2,2 km od pláže Uboka a 35 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica.

Apartment Branka - MOD206
Apartment Branka - MOD206

6,3 / 10 (3 hodnocení)

Apartmán Branka - MOD206 se nachází v obci Mošćenice, 1,7 km od pláže Sipar a 2,4 km od pláže Uboka. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Klimatizované ubytování je vzdálené necelý 1 km od obce Sv. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Nice home in Moscenice with 2 Bedrooms, Outdoor swimming pool and Heated swimming pool
Nice home in Moscenice with 2 Bedrooms, Outdoor swimming pool and Heated swimming pool

6 / 10 (9 hodnocení)

Ohromující dům v Mošćenice se 2 ložnicemi, Wi-Fi a venkovním bazénem se nachází v obci Mošćenice a nabízí ubytování s vlastním bazénem u moře a balkonu.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Nice home in Moscenice with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Nice home in Moscenice with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

5 / 10 (1 hodnocení)

Pěkný dům v Moščenici se 2 ložnicemi, Wi-Fi a venkovním bazénem se nachází v obci Mošćenice a nabízí ubytování se soukromým bazénem a výhledem na moře.38 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica.Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa Vista Hills Saturday to Saturday-Opatija Riviera
Villa Vista Hills Saturday to Saturday-Opatija Riviera

Villa Vista Hills Saturday to Saturday-Opatija Riviera se nachází v obci Mošćenice, nedaleko města Sv. a nabízí terasu s výhledem do zahrady, venkovní bazén a bar. Pláž Ivan a 35 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Branka - MOD205
Apartment Branka - MOD205

4 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán Branka - MOD205 se nachází v obci Mošćenice, 1,7 km od pláže Sipar a 2,4 km od pláže Uboka. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Do obce Sv je to necelý 1 km. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Awesome apartment in Moscenice with WiFi
Awesome apartment in Moscenice with WiFi

Ubytování se nachází v obci Mošćenice, 500 metrů od obce Sv. Apartmán Awesome se nachází v obci Moscenice, necelý 1 km od pláže Sipar, a nabízí klimatizaci i zdarma dostupné Wi-Fi. Nabízí výhled na moře a je vzdálen 1,5 km od pláže Uboka.