Ubytování ve městě Mala Čista

Město Mala Čista se nachází v regionu Šibenciko-kninská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Mala Čista nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mala Čista

Stone House Kula Milica
Stone House Kula Milica

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Stone House Kula Milica se nachází na Malé Čistě, 15 km od Vodice, a nabízí venkovní bazén a sluneční terasu. Nabízí gril, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Vodopády Krka jsou vzdálené 17 km.

Villa Verbena
Villa Verbena

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Villa Verbena se nachází v obci Čista Mala, 28 km od Biogradu na Moru, a nabízí klimatizované ubytování se zahradou, venkovním bazénem a výhledem na bazén.

House Vidamo - Vacation home with swimming pool
House Vidamo - Vacation home with swimming pool

9 / 10 (8 hodnocení)

House Vidamo - Vacation home with swimming pool se nachází na Malé Čistě a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, šnorchlování a cyklistice.

Vasantina Kamena Kućica
Vasantina Kamena Kućica

6 / 10 (4 hodnocení)

Vasantina Kamena Kućica se nachází v obci Malá Čista, 30 km od pevnosti Barone a radnice v Šibeniku, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Darina
Villa Darina

Villa Darina se nachází na Malé Čistě, 30 km od pevnosti Barone a radnice v Šibeniku, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou. K dispozici je kulečník, stolní tenis a neplacené soukromé parkoviště.