Ubytování ve městě Ličko Petrovo Selo

Město Ličko Petrovo Selo se nachází v regionu Licko-senjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Ličko Petrovo Selo nabízíme 12 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ličko Petrovo Selo

Apartments Paradise
Apartments Paradise

9,8 / 10 (168 hodnocení)

Apartments Paradise se nachází 14 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a nabízí ubytování s bezplatnou půjčovnou jízdních kol, zahradou a nepřetržitě otevřenou recepcí.

Blue Moon
Blue Moon

9,7 / 10 (46 hodnocení)

Blue Moon se nachází v obci Ličko Petrovo Selo, 15 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a 17 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí zahradu a klimatizaci. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Guesthouse D&D
Guesthouse D&D

9,4 / 10 (75 hodnocení)

Guesthouse D&D se nachází v Ličko Petrovo Selo v Licko-senjské župě, 13 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Plitvice Valley Apartments
Plitvice Valley Apartments

9,4 / 10 (65 hodnocení)

Plitvice Valley Apartments se nachází v Ličko Petrovo Selo v Licko-senjské župě, 14 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartman Rukavina
Apartman Rukavina

9,4 / 10 (45 hodnocení)

Apartman Rukavina se nachází asi 15 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem do zahrady. Tento 3hvězdičkový apartmán se nachází 16 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera.

Apartman NINA
Apartman NINA

9,3 / 10 (122 hodnocení)

Apartman NINA se nachází 14 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Rooms Bobic
Rooms Bobic

9,2 / 10 (19 hodnocení)

Rooms Bobic se nachází v obci Ličko Petrovo Selo, 14 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a 15 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí ubytování se zahradou a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 18 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera, 1,2 km od obce Novo Selo a 4 km od Željavy. Všechny pokoje mají balkon.

Apartments Čelopek
Apartments Čelopek

9,1 / 10 (171 hodnocení)

Apartmány Čelopek se nacházejí v obci Ličko Petrovo Selo, 14 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje, a nabízejí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, sezónní venkovní bazén a zahradu. Nabízí rodinné pokoje a dětské hřiště. Některé pokoje mají balkon s výhledem na bazén.

Apartments with a parking space Gornji Vaganac, Plitvice - 17524
Apartments with a parking space Gornji Vaganac, Plitvice - 17524

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartmány Plitvice - 17524 se nacházejí v obci Ličko Petrovo Selo, pouhých 800 metrů od obce Gornji Vaganac a 1,3 km od obce Donji Vaganac, a nabízejí balkon i parkovací místo. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 17 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Hostel & Glamping Lana Haus
Hostel & Glamping Lana Haus

8,7 / 10 (470 hodnocení)

Hostel & Glamping Lana Haus se nachází v obci Ličko Petrovo Selo a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sdílený lounge, zahradu a bezplatné Wi-Fi. K dispozici je také gril a terasa. K dispozici je sdílená kuchyň a turistické informace.

Lyra Hotel Plitvice
Lyra Hotel Plitvice

8,7 / 10 (260 hodnocení)

Penzion Ličko Petrovo Selo se nachází v obci Ličko Petrovo, 14 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje, a nabízí zdarma dostupné Wi-Fi. Lyra Hotel Plitvice nabízí ubytování s restaurací, bezplatným parkováním, fitness centrem a barem. K dispozici je zahrada. Národní park Plitvická jezera - vstup 2 je vzdálený 15 km. Nabízí výhled na hory, terasu, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi.

Anamarija Apartments
Anamarija Apartments

8,6 / 10 (42 hodnocení)

Anamarija Apartments se nachází v obci Ličko Petrovo Selo, 9 km od Plitvických jezer, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.