Ubytování ve městě Lič

Město Lič se nachází v regionu Přímořsko-gorskokotarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Lič nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lič

Kuća za odmor Zeleni san
Kuća za odmor Zeleni san

10 / 10 (9 hodnocení)

Nachází se v Liči v Kuća za odmor Zeleni san nabízí balkon a výhled do zahrady. 13 km od Crikvenice. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Maja
Holiday Home Maja

10 / 10 (4 hodnocení)

Holiday Home Maja se nachází v Liči a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 26 km od národního parku Risnjak a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Niki
Apartman Niki

9,7 / 10 (28 hodnocení)

Apartman Niki se nachází v Liči, 24 km od národního parku Risnjak a 37 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží, a nabízí ubytování s kuchyní. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Maltar Lič
Apartment Maltar Lič

9,7 / 10 (15 hodnocení)

Apartment Maltar Lič se nachází v Liči, 26 km od národního parku Risnjak a 38 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, barem a zahradou. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Chalet Lič
Chalet Lič

9,4 / 10 (19 hodnocení)

Chalet Lič se nachází v Liči, 39 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží, 40 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce a 40 km od hradu Trsat. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 27 km od národního parku Risnjak a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Chalet Nina
Chalet Nina

9 / 10 (4 hodnocení)

Chalet Nina se nachází v Liči a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 26 km od národního parku Risnjak. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Green Oasis
Holiday Home Green Oasis

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Holiday Home Green Oasis se nachází v Liči, 38 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží, 39 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce a 39 km od hradu Trsat. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 26 km od národního parku Risnjak a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Awesome home in Lic with 2 Bedrooms and WiFi
Awesome home in Lic with 2 Bedrooms and WiFi

Nachází se v Liči v Primorsko-Goranska županija Apartmán Awesome home in Lic with 2 Bedrooms and Wi-Fi is a garden.Ubytování je vzdálené 17 km od města Novi Vinodolski a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home TILEMIDA
Holiday Home TILEMIDA

Nachází se v Liči v Prázdninový dům TILEMIDA má terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 25 km od národního parku Risnjak a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.