Ubytování ve městě Krapanj

Město Krapanj se nachází v regionu Šibenciko-kninská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Krapanj nabízíme 14 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Krapanj

Lovely 3 bedroom apartment on Krapanj
Lovely 3 bedroom apartment on Krapanj

10 / 10 (1 hodnocení)

Lovely 3 bedroom apartment on Krapanj se nachází v Krapanji, 550 metrů od pláže Luka, 600 metrů od pláže Goldfish a necelý 1 km od pláže Brodarica.

Apartment Sibenik with Sea View XII
Apartment Sibenik with Sea View XII

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Sibenik with Sea View XII se nachází v Krapanji, 450 metrů od pláže Goldfish a 500 metrů od pláže Brodarica. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento 3hvězdičkový apartmán má výhled na moře a je vzdálen 500 metrů od pláže Luka.

Riva
Riva

9,9 / 10 (16 hodnocení)

Riva se nachází v Krapanji, 9 km od Šibeniku, a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a Wi-Fi zdarma.

Sunset horizon
Sunset horizon

9,9 / 10 (14 hodnocení)

Sunset horizon se nachází v Krapanji, necelý 1 km od pláže Goldfish a 12 minut chůze od pláže Luka. Nabízí gril a klimatizaci. K dispozici je také balkon, šipky a bezplatné Wi-Fi.

Isola
Isola

9,7 / 10 (14 hodnocení)

Isola se nachází v Krapanji, 700 metrů od pláže Luka a 1,1 km od pláže Brodarica. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Na místě je soukromé parkoviště a pláž Goldfish je vzdálená 600 metrů.

Apartment Island Dream
Apartment Island Dream

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Ubytování se nachází v Krapanji, 800 metrů od pláže Goldfish a necelý 1 km od pláže Luka. Apartment Island Dream nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Ubytování je vzdálené 8,7 km od pevnosti Barone a 5,8 km od aquaparku Solaris.

Hotel Spongiola
Hotel Spongiola

9,5 / 10 (57 hodnocení)

4 hvězdičkový hotel Spongiola je jediný hotel, který se nachází na ostrově Krapanj, který je zcela bez aut. Hotel stojí na pláži a je v blízkosti borovicového lesa. Nabízí lázeňské centrum a bezplatný lodní transfer.

Dalmatian Stone House
Dalmatian Stone House

9,5 / 10 (8 hodnocení)

Dalmatian Stone House stojí jen 100 metrů od pláže na ostrově Krapanj. Nabízí ubytování zasazené do tradičního, plně vybaveného kamenného domu obklopeného zahradou. V interiéru najdete na zdech kamenné prvky a odhalené dřevěné trámy.

Apartments Dalmata
Apartments Dalmata

9,4 / 10 (10 hodnocení)

Apartments Dalmata se nachází v Krapanji, nedaleko pláží Goldfish, Luka a Brodarica. Nabízí výhled na moře, restauraci a bezplatné Wi-Fi.

House of joy on island of hapiness
House of joy on island of hapiness

9,2 / 10 (4 hodnocení)

House of joy on island of hapiness se nachází v Krapanji, 500 metrů od pláže Goldfish a 700 metrů od pláže Luka. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a terasou. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření.

Apartment Sibenik with Sea View XI
Apartment Sibenik with Sea View XI

9 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Sibenik with Sea View XI se nachází v Krapanji, 450 metrů od pláže Goldfish a 500 metrů od pláže Brodarica. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. 500 metrů od pláže Luka.

Apartment Island Sun Terrace
Apartment Island Sun Terrace

9 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Island Sun Terrace se nachází v Krapanji, 700 metrů od pláže Goldfish a necelý 1 km od pláže Luka. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 8,7 km od pevnosti Barone a 5,8 km od aquaparku Solaris.

Apartments Grivičić
Apartments Grivičić

8,5 / 10 (6 hodnocení)

Apartments Grivičić se nachází v Krapanji a nabízí 3hvězdičkové ubytování s vlastním balkonem. Ubytování je vzdálené asi 8,4 km od radnice v Šibeniku, 8,6 km od pevnosti Barone a 5,6 km od aquaparku Solaris. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště za příplatek.

Apartment Sibenik with Sea View XIII
Apartment Sibenik with Sea View XIII

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Sibenik with Sea View XIII se nachází v Krapanji, 450 metrů od pláže Goldfish a 500 metrů od pláže Brodarica. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Nabízí výhled na moře a je vzdálen 500 metrů od pláže Luka.