Ubytování ve městě Kaočine

Město Kaočine se nachází v regionu Šibenciko-kninská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Kaočine nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Kaočine

Apartment Martin-nearby Krka National park
Apartment Martin-nearby Krka National park

9,9 / 10 (44 hodnocení)

Apartment Martin - vacation nearby National park Krka se nachází v Kaočine, 32 km od pevnosti Barone, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepcí a úschovnou zavazadel. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Holiday house Olive Tree
Holiday house Olive Tree

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Holiday house Olive Tree se nachází v Kaočine a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday house Cikola
Holiday house Cikola

8,6 / 10 (16 hodnocení)

Holiday house Cikola se nachází v Kaočine, 30 km od pevnosti Barone a 31 km od radnice Šibenik. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a zahradou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Stone House
Stone House

8,5 / 10 (4 hodnocení)

Stone House se nachází v Kaočine a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Beautiful home in Kaocine with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Beautiful home in Kaocine with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

Úchvatný dům v Kaocine s venkovním bazénem, Wi-Fi a venkovním bazénem se nachází v Kaočine a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.