Ubytování ve městě Jušići

Město Jušići se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Jušići nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Jušići

Villa Katarina
Villa Katarina

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Villa Katarina se nachází v Jušići, 11 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica a 13 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou. K dispozici je kulečník, stolní tenis a neplacené soukromé parkoviště.

Amazing home in Jurdani with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Amazing home in Jurdani with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Amazing home in Jurdani with 2 Bedrooms, Wi-Fi and Outdoor swimming pool se nachází v Jušići a nabízí soukromý bazén.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 10 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Stunning apartment in Spincici with 3 Bedrooms and WiFi
Stunning apartment in Spincici with 3 Bedrooms and WiFi

Beautiful apartment in Spincici with 3 Bedrooms se nachází v Jušići, 12 km from Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží, 12 km from Chorvatského národního divadla Ivana Zajce and 15 km from castle Trsat.9,1 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica.Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Noa
Apartman Noa

Apartman Noa se nachází v Jušići v Primorsko-goranské župě a má terasu.Klimatizované ubytování je 9.4 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica a hosté mohou využívat soukromé parkoviště na místě a bezplatné Wi-Fi.