Ubytování ve městě Gromnik

Město Gromnik se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Gromnik nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gromnik

Villa Daus
Villa Daus

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Villa Daus se nachází v Gromniku na Istrii a nabízí terasu. 47 km od Rijeky. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Holiday Home Podpican 10
Holiday Home Podpican 10

Holiday Home Podpican 10 se nachází v Gromniku a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 47 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday home Skabici Cr
Holiday home Skabici Cr

8 / 10 (1 hodnocení)

Ubytování se nachází v Gromniku, 38 km od hradu Dvigrad a 44 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica. Prázdninový dům Skabici Cr má klimatizaci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Hrad Pazin je vzdálený 32 km a hrad Morosini-Grimani 36 km.

Villa Karlici
Villa Karlici

7,4 / 10 (5 hodnocení)

Villa Karlici se nachází v Gromniku, 46 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 20 km od hradu Pazin. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Stunning home in Tupljak with 6 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Stunning home in Tupljak with 6 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

6 / 10 (1 hodnocení)

Úžasný dům v Tupljaku se 6 ložnicemi, Wi-Fi a venkovním bazénem se nachází v Gromniku a nabízí soukromý bazén.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.