Ubytování ve městě Gorica

Město Gorica se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Gorica nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gorica

Guesthouse Martina
Guesthouse Martina

10 / 10 (7 hodnocení)

Martina se nachází v Gorici a nabízí gril, zahradu, terasu a bezplatné Wi-Fi. Všechny pokoje mají satelitní TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. Výhled směřuje na hory.

Apartment Jadranka, Sutivanac - Risi
Apartment Jadranka, Sutivanac - Risi

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Jadranka, Sutivanac - Risi se nachází v obci Gorica, 37 km od katedrály sv. Eufemie a amfiteátru Pula Arena, a nabízí venkovní bazén a klimatizaci. Apartmán se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Holiday Home Susanne
Holiday Home Susanne

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Prázdninový dům Susanne se nachází v obci Gorica a nabízí soukromý bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa D'Arsa
Villa D'Arsa

9,5 / 10 (27 hodnocení)

Tato vila se nachází v obci Gorica, 33 km od Opatije, a nabízí klimatizaci, venkovní bazén značky Biodesign o ploše 45 m², rozlehlou zahradu, výhled na okolní hory, ve všech prostorách zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště.

Two-Bedroom Holiday Home in Medancici
Two-Bedroom Holiday Home in Medancici

9 / 10 (1 hodnocení)

Two-Bedroom Holiday Home in Medancici se nachází v obci Gorica, 37 km od katedrály sv.Eufemie a amfiteátru Pula Arena nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci.Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Karli
Villa Karli

7 / 10 (25 hodnocení)

Villa Karli se nachází v obci Gorica a nabízí venkovní bazén a výhled do zahrady. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Spacious apartment in Sutivanac minj overlooking vineyards
Spacious apartment in Sutivanac minj overlooking vineyards

Prostorný apartmán v Sutivanac minj s výhledem na vinici se nachází v obci Gorica, 37 km od katedrály sv.Eufemie amfiteátru Arena, a nabízí ubytování s Pulem a Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem.Hosté si mohou zaplavat v soukromém bazénu.